Технически цветен кросфит лост Ф50

Iron Inside

Технически цветен кросфит лост Ф50 / 2.5кг- с натоварване до 50кг . Ви представя  един от най-добрите артикули от категорията кросфит оборудване и аксесоари.

Повече детайли

150,00 лв

Лостът, който предлагаме издържа на натоварване до 50 килограма, тестван и доказан. Това е специален технически лост за овладяванее на движения и техника при начинаещи и деца. С времето изградихме доверие сред доста доволни спортни клубове и фитнеси, които тестваха и потвърдиха уникалното качество на тези лостове.

Технически цветен кросфит лост Ф50 / 2.5кг е с перфектен гриф осигуряващ надежден хват и предотвратяващ нежелано изхлузване при употреба. Няма нищо по-хубаво от увереност и сигурност по време на изпълнение на дадено упражнение. Това Ви гарантира този продук! Може да бъдете спокойни, че освен качество, той може да Ви предложи и сигурност за постигане на желаните резултати. Теглото и размерът на лоста е специално разработен за начинаещи, жени, деца и дори за напреднали, които имат за цел да осъвършенстват своята кросфит техника.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!