Млечен бодил

Osavi

Белият трън има много предимства. Те поддържат тялото ни по здравословен начин.
Млечният трън поддържа нормалната функция на черния дроб и жлъчката и чрез подпомагане на чернодробната функция спомага за елиминирането на токсичните вещества от тялото. Поради това хората избират да приемат бял трън, за да поддържат здравословен, активен начин на живот.

Повече детайли

0,00 лв

 

Нашите капсули от бял трън, силимарин от 100 mg съдържат екстракт от семена на бял трън (Silybum marianum). Силимаринът, извлечен от белия трън, е комплекс от растителни съединения и основната му активна съставка е флавоноид - силибин. Нашите капсули са лесни и удобни за прием. Само една капсула дневно може да подпомогне тялото.

Характеристика на Milk Thistle | Silymarin 100 mg:

     Съдържа екстракт от семена на бял трън (Silybum marianum), DER 20:1, стандартизиран за мин. 80% силимарин и 30% силибин и изосилибин.

     Силимаринът, извлечен от белия трън, е комплекс от растителни съединения и основната му активна съставка е флавоноид - силибин.

     Чист етикет - без излишни добавки.

     Подходящ за вегетарианци и вегани.

     Опаковка от BioPET (30% от пластмасата идва от захарна тръстика).

Притежава благоприятн ефект върху организма, като понижава нивата на холестерола в кръвта, намалява развитието на раковите клетки в гърдите, шията и простата.

Магарешкият бодил оптимизира чернодробната дейност и укрепва клетъчните мембрани. Също така елиминира действието на свободните радикали, благодарение на антиоксидантните си свойства.

Ползи от Milk Thistle | Silymarin 100 mg биват:

     Работи в подкрепа на черния дроб;
     Регулира холестерола;
     Намалява възможността от чернодробни заболявание;
     Притежава антиоксидантни свойства;
     Действа детоксикиращо;
     Понижава рискът от някои ракови заболявания;

Начин на прием: Приемайте 2-4 капсули дневно,за предпочитане след хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!