Магарешки Бодил Екстракт

Puritan's Pride

Скоро в наличност !

Подкрепя функциите на черния дроб

90 софтгел капсули с бързо усвояване;

Регенерира и предпазва чернодробните клетки;

Неутрализира токсините;Подобрява метаболизма;

Укрепва имунитета;Тонизира;Подобрява състоянието на кожата;Не съдържа глутен.

Повече детайли

21,00 лв

Puritan's Pride Milk Thistle 4:1 Extract е натурален продукт, оказващ силна подкрепа върху дейността на черния дроб. Предлага се в лесни за дозиране дражета. Всяко от тях съдържа 250 мг концентрат от магарешки бодил извлечен от 1000 мг растителен екстракт, а бързото му усвояване гарантира ускорени положителни ефекти за здравето.
 
Екстрактът от магарешки трън е доказано ефективен в борбата с чернодробните заболявания. Черният дроб е изключително важен за здравето ни и притежава уникалната способност да се регенерира, като филтрира токсините и ги неутрализира. За подпомагането на неговата дейност е нужно много да се внимава с храненето, особено с приема на алкохол и лекарства.
 
Включването на Puritan's Pride Milk Thistle 4:1 Extract в ежедневната суплементация е отличен начин да се подпомогне работата на черния дроб. Растението съдържа активната субстанция силимарин, която притежава важни детоксикиращи свойства, стимулира възстановяването на чернодробните клетки и подобрява метаболизма. Също така оказва положителен ефект върху състоянието на кожата, тонизира и укрепва имунитета.
Как да употребяваме Puritan's Pride Milk Thistle 4:1 Extract?
Едно-две дражета дневно
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!