Хелатиран магнезиев бисглицинат

Bioherba

Магнезият е необходим за здравето на мускулите, костите, сърцето, както и за правилната функция на нервната система.

60 капсули

Повече детайли

12,00 лв

Той като участва в редица биохимични реакции, осъществяващи се в клетките, а отсъствието или наличието му, се отразява пряко на мускулите, мозъка, кръвоносните съдове, сърцето и други системи и органи. Симптомите, свързани с недостига на магнезий са мускулни крампи, главоболие, депресия, безпокойство, безсъние, тикове и други. Магнезият играе важна роля при мускулните контракции, като регулира на клетъчно ниво нервно-мускулната възбудимост. Той подпомага калция и фосфора да се фиксират в костната тъкан и участва в образуването на хрущялите и колагена. Препоръчва се особено за жени по време на бременност, при нервни смущения и чести мускулни крампи. Под формата на глицинат, той се приема и усвоява много по-бързо и лесно от организма- набавете си необходимото количество за по-добро здраве.

Състав на една капсула: Хелатиран магнезиев бисглицинат – 133mg.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула три пъти на ден с вода.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: Хелатиран Магнезиев глицинат 133мг.

Съдържание на дневна доза: Хелатиран Магнезиев глицинат 399мг.

Други съставки: Желатин, Микрокристална целулоза.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!