Масло от Вечерна иглика

Natural Factors Canada

Допринася за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система и менструалния цикъл, както и за поддържането на нормалното състояние на кожата и жизнения тонус.

Опаковка: 

  • 90 софтгел капсули

Повече детайли

25,20 лв

O.F. Ultra Prim Evening Primrose Oil

Действие: Произведено от висококачествено масло от вечерна иглика, естествен източник на Омега-6 мастни киселини. При производството на продукта се прилага съвременен метод на екстракция на принципа на студеното пресоване, който извлича всички хранителни стойности от семената, без да се използват вредни разтворители като алкохол, хексан и органични хлорини. Вечерна иглика масло е произведено от Natural Factors - най-големият и авторитетен производител на добавки в Канада. Компанията провежда непрекъснато лабораторни и клинични проучвания, за да гарантира качеството и ефикасността на продуктите.
Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Вечерна иглика 500 mg 3000 mg
масло от семена, в което се съдържат:    
Гама-линоленовата киселина 50 mg 300 mg
Цис-линолова киселина 360 mg 2160 mg
Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода). Не съдържа: Хексан, изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

Дозировка: Да се приемат от 4 до 6 софтгел капсули дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Производител: Natural Factors, Canada

Препоръчителна дневна доза: 

  • От 4 до 6 капсули на ден

Странични ефекти: Няма наблюдавани

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!