Decorem for Men- Beauty Multivitamin

OstroVit

OstroVit Decorem for Men / Beauty Multivitamin е мъжки витаминен комплекс комбиниращ: витамини, минерали, аминокиселини и екстракти.

60 капсули, 30 Дози

Повече детайли

21,90 лв

 Линията Pharma е най-новото постъпление в голямото семейството на OstroVit Pharma поставят на първо място качеството на суровините, фармацевтичното производство и всички компоненти, благодарение на които добавките се правят.

Продуктът съдържа множество от вещества – нека да разгледаме някои от тях:

Цинк - спомага за поддържане на подходяща плодовитост и репродуктивна функция. Освен това допринася за поддържането на здрави кости и правилен синтез на протеините. Също така благоприятства правилните нива на тестостерон в кръвта, правилното зрение и правилното функциониране на имунната система. Цинкът помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес. Той съхранява здравето на косата, ноктите и кожата.

Селенът се грижи за здравето на косата, ноктите и кожата. Освен това отговаря за функционирането на щитовидната жлеза, както и за правилното функциониране на ензимите и имунната система.

Витамин А помага за поддържането на здрава кожа и също така помага за поддържане на нормалното зрение.

Тиаминът или витамин В1 - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и за здравословното функциониране на нервната система. Той се грижи за правилните психологически функции, както и благоприятства сърдечните функции.

Рибофлавин или витамин В2 – спомага за поддържането на здравата кожа и намалява чувството на умора и изтощение. Освен това този витамин има положително въздействие върху правилното състояние на лигавицата и червените кръвни клетки. Допринася за поддържането на здрав енергиен метаболизъм и за функционирането на нервната система.

Ниацин или витамин B3 подобрява цялостния енергиен метаболизъм и се грижи за функционирането на сърдечно-съдовата система. В допълнение насърчава здравословния баланс на липидите.

Пантотенова киселина или витамин В5 - има важна оля в метаболизма на въгехидратите и мазнините , както и в производството на адреналин. Допринася за нергиния метаболизъм.

Витамин В6 изпълнява и поддържа множеството от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.

Витамин В12 допринася за поддържането на енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Също така поддържа метаболизма на хомоцистеина. Този витамин играе важна роля в процеса на клетъчно делене.

Витамин D помага за правилното усвояване и оползотворяване на калция и фосфора, и спомага за поддържане на нормални нива на калций в кръвта. В допълнение, този витамин помага за поддържането на здрави кости и зъби, както и помага за правилното функциониране на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на клетъчното делене.

Витамин Е - е мощен антиоксидант, който помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес и увреждане, причинени от свободните радикали. Витамин Е също участва в синтеза на антикоагуланти, като поддържа адекватна пропускливост на клетъчните мембрани и намалява агрегацията (натрупването) на тромбоцитите, благодарение на което може да допринесе за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци. В допълнение, той участва в защитата на червените кръвни клетки и предаването на нервни сигнали в тялото.

Витамин К - необходим е за правилното функциониране на организма, регулира процеса на съсирване на кръвта, а също така влияе на поддържането на нормалната костна минерална плътност. Той е отговорен за правилния транспорт на калций от кръвта до костната тъкан.

Хром - помага за инхибиране на така наречения „вълчи глад“ и спомага за поддържането на правилния метаболизъм на макро-хранителните вещества. Той може да помогне за регулацията на глюкозните нива и може да насърчи липолизата.


Ползите от OstroVit Decorem for Men / Beauty Multivitamin биват:

• Укрепва имунитета;
• Предпазва организма от заболявания;
• Улесняа усвояването на хранителните вещства;
Подобрява тонуса;
• Понижава стресовите нива;
• Подпомага възстановителните процеси;
• Балансира хормоналните нива;
• Действа благоприятно върху функциите на организма;
• Има положителен ефект върху настроението;
• Допринася за здравословните функции на метаболизма;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2 капсули) от OstroVit Decorem for Men / Beauty Multivitamin веднъж дневно за предпочитане с храна.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!