Softshell яке

Iron Inside

Спортно softshell яке   е силно дишащо, изработено от висококачествена непромукаема материя. Перфектно за вашите тренировки на външни условия.

Повече детайли

55,00 лв

Софтшел якетата са устойчиви на вятър, дъжд или сняг. Създадени за да зъдържат оптимално телесната топлина по време на активни дейности, като планински преходи, катерене, колоездене или тичане.

Новият продукт на марката IRONINSIDE e перфектно облекло за изолационен слой.  Материята има много добра износоустойчивост, което прави якетата подходящи за многократна употреба, дори и за ежедневна употреба. Якето е професионално олекотено и с компактни размери, така че да не заема много място в багажа Ви.

Трябва да се има предвид, че разнообразието от софтшел материи е доста голямо. Якетата изработени от този тип материя има големи разлики по отношение на изолационните свойства, водоустойчивостта, разтегателността на материята и други характеристики. Продуктът, който Ви предлагаме е перфектната комбинация от посочените свойства, което го прави Вашият най-добър партньор в студените и дъждовни дни!

Какво получавате при закупуване на спортно softshell яке на марката IRONINSIDE:

  • Висококачествена непромукаема материя
  • Устойчиво на вятър, дъжд или сняг
  • Задържа телесната топлина по време на активни дейности
  • Износоустойчива материя
  • Уникален олекотен и компактен дизайн
  • стягане на ръкавите чрез велкро лента

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!