Отслабващ клин с бамбук и турмалин

Lanaform

 Оформящ силуета и отслабващ клин с бамбук и турмалин.

Mass & Slim Legging” от Lanaform помага за премахването на целулита и „портокаловата кожа” в зоната на прасцитеколената,бедратаханша и седалището.

Повече детайли

79,00 лв

Клинът е изработен от иновативна тъкан, която съдържа в себе си бамбукови нишки и стотици турмалинови перли, които  ви помагат да отслабнете, използвайки клина.

Действие:

• Моментално: Оформя фигурата, като й придава приятна стегнатост в областите на  задните части, коремa и краката, които мигновено изглеждат по-слаби. Вплетените в тъканта бамбукови нишки действат овлажняващо и антисептично и генерират положителна енергия в организма.

• Дългосрочно: помага да оформите и дългосрочно да коригирате части от тялото си, които считате, че не изглеждат добре, благодарение на турмалиновите перли, които повишават локално температурата на кожата и по този начин повишава оросяването й, като така премахва целулита. В същото време турмалинът, с кръглите си перли прави нежен масаж, засилващ линфната циркулация.

Резултати, които са отчетени след 30 дневно изпитание на клина в лаборатория:

Обиколката на ханша: - 3.2 cm
Обиколката на бедрото: - 2.3 cm

Според  тези проучвания, 100% от жените са на мнение, че „Mass & Slim Legging” е лесен за употреба90% от тях твърдят, че са изцяло щастливи, че използват продукта, а 90% забелязват положителен ефект и отслабване.

Характеристики:

Ханш:

Размер : (S)      (M)           (L)         (XL)
 

            34/36    38/40      42/44      46/48

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!