ACTIVE SLIM-Отслабващ клин с микрокапсули

Lanaform

 ACTIVE SLIM

Отслабващ клин за спорт с микрокапсули
  • Специално проектирани за упражнения
  • Биокерамични фибри и 3D микромасаж
  •  Незабавен стягащ ефект

Повече детайли

69,00 лв

Повишете резултатите си от тренировката, независимо дали е на закрито, или на открито с иновативното облекло за отслабване Active Slim!

1. Забравяте комплексите си!
Ще получите незабавно по-стройна фигура, благодарение на широкия колан и ефекта на оформяне на клина. Той също така коригира и запазва формата на тялото по време на тренировката.

2. Мислете дългосрочно!
С комбинацията от био-керамични влакна и уникалната 3D трикотажна материя, “Active Slim” работи директно върху мастните клетки, като помага за намаляването им.
Благодарение на био-керамичните кристали, които взаимодействат с кожата, се повишава циркулацията на кръв, което подобрява външния вид на кожата и специално зоните с целулит.
В съчетание със спортната активност, 3D структурата, подобна на “пчелната пита” в сърцевината на текстила,  възпроизвежда ефектта на палпиращ и подвижен масаж върху кожата в целевите области ( прасците, бедрата и стомаха), което прави кожата мека и еластична.

3. Тонизирате и намалявате болезнеността на мускулите!
Неговата плетена материя и еластичността действат като втора кожа, което дава пълна свобода на движение и оптимален комфорт.
Био-керамичното влакно и леката компресия в тъканта подобряват мускулния тонус, като същевременно подобряват възстановяването след тренировка. След това кожата е по-тонизирана, укрепена и мускулната умора е намалена.
• 90% * от жените са забелязали ефекта на “втора кожа” и свобода на движение, когато носят “Active Slim”
• Над 75% * жени наблюдават ефект на преоформяне и плосък корем, както и по-тънка фигура, когато носят “Active Slim”
• Над 70% * от жените са забелязали, че появата на портокаловата кожа и целулита са намалени, когато се носи “Active Slim”
• Над 75% * от жените забелязаха, че кожата им е по-мека, по-еластична и по-опъната, когато носят “Active Slim”
* Проучване, проведено в продължение на 28 дни със средно 3 седмични упражнения от поне 1 час сред 20 жени на възраст между 18 и 55 години.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!