Токушу Кийбо- Автоматична

Budo Best

Tokushu Keibo са използвните от японската полиция телескопични палки   特殊 警 棒 (Tokushu keibō - особеност полицейска палка). Те обикновено се състоят от три сегмента.

Повече детайли

77,00 лв

телескопичния прът - на автоматичното Keibo Tokusu / е направена от твърди части, леко заострени, чрез задействане на лоста за освобождаване, който го превръща в телескопична палка за самозащита. Това е телескопична пръчка лесна за използване. Сегментите на телескопичната пръчка - Tokushu Keibo - са хромирани. За да се избегне случайно задействане, телескопичната пръчка е снабдена с предпазител. Дръжката на тази телескопична палка - Tokushu Keibo - е обвита в гума и има ергономична форма. За разлика от други телескопични палки, този Tokushu Keibo се използва и за охрана, подобно на оръжията за kobudo.

Tokushu Keibo се прилагат техниките на Taihojitsu (техниката на арестуване/ задържане). Основните оръжия, използвани в Taihojitsu са keibo (разтегателна палка) и къса полицейска палка. Taihojitsu има древни корени в джиу-джицу и kenjitsu завършени и използвани в съвременното карате, джудо, кендо и други бойни изкуства. Техниките, изпълнявани с полицейска палка, се наричат ​​Кийбойцу.

Описание на продукта:

Токушу Кийбо Автоматично / Голямо

Дължина отворена

52 cm

Дължина затворена

22 cm

тегло

700 g

тока за причачване към колан

Да

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!