Енергия + Хидратация ISO-ENERGY

Weider

Революционна формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Специално проектирани да се рехидратира тялото, оптимизиране и повишаване на тонуса по време на тренировка. Ако практикувате спорт за издръжливост, ISO ENERGY определено eточния продукт за вас. 

Повече детайли

30,00 лв

Невероятна комбинация от съставки включва:

     - Оптимален Карбо комплекс: комплексна матрица от прости и сложни въглехидрати, че подпомагаща усвояването и използването на енергия от клетките на тялото, както и осигуряване на бърза хидратация.

     - L-глутамин: есенциална аминокиселина  подпомага бързото възстановяване на мускулатурата. Той също така подобрява функционирането на имунната система и намалява синдрома на претоварване от тренировки (OTS).

     - Електролити: по време на продължителни периоди от време на физически упражнения, тялото губи голям брой електролити чрез потта и урината. Най-важните от тях са:

     - Калций:Наред с други предназначения той играе жизнено важна роля в съкращавенето на мускулите и почивката и възстановяването им, проводимостта на нервите и хормоналната секреция секрецията.

     - Калий: Важен в транспортирането на глюкоза към мускулните клетки

     - Магнезий – формира комплекс от над 300 ензима, свързан с предаването на нервните импулси, съкращаването на мускулатурата и производството на ATP / енергийна молекула /

 

     - Натрий и хлор: Те са от жизненоважно значение за правилното регулиране на жидратацията и солевия баланс на организма.

        Описание на продукта: Благодарение на своя състав, Iso-Energy е идеален продукт за издържливост в тренировките, тъй като подобрява хидратацията на организма, намалява мускулните  спазми, спомага за изпразването водата от стомаха, като така намаля чувството на тежест, което от своя страна пречи и предизвиква проблеми при консумация на течности по време на тренировка. Той също така осигурява бързо и продължително отделяне на енергия, както и моментното зареждане с електролити,  изгубени по време на тренировка.

      Препоръчителен прием: В спортовете за издръжливост, приемайте една доза (30 грама) за всеки 45 минути на интензивни тренировки.

Когато тренировката е по-малко от един час, ние препоръчваме да вземете една порция 30 минути преди тренировка, за да се гарантира адекватно ниво на енергия и електролити по време на тренировка.

Важно! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.  Съхранявайте на сухо и проветриво място.

Хранителни стойности

  за 100 гр. за 30 гр. % ПДД
Енергия 1555kj/366kcal 667kj/110kcal  
Протеин 4,5 гр. 1.4 гр.  
Въглехидрати 87 гр. 26 гр.  
Мазнини 0 гр. 0 гр.  
Фибри < 1 гр. < 1 гр.  
Натрий 0,6 гр. 0,18 гр.  
Калций 340 мгр. 100 мгр. 12,5
Калий 585 мгр. 175,5 мгр. 8,8
Магнезий 555 мгр. 166,5 мгр. 44,4
Хлорид 788 мгр. 236,4 мгр. 29,5
L-Глутамин 4,4 гр. 1,2 гр.  

 

Състав: Оптимален комплекс от въглехидрати (Малтодекстрин, декстроза, фруктоза), L-глутамин, Минерали (натриев хлорид, магнезиев хидроксид, ди-калиев фосфат, калциев карбонат), окислител: лимонена киселина; Ароматизатор, витамин С (като аскорбинова киселина),Оцветител:E131

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!