Трибулус Терестрис ултра

Z - Konzept Nutrition

TT ultra 90 е продукта с едно от най – добрите качества и най – висока концентрация на Трибулус Терестрис на пазара.

104 капсули

Повече детайли

38,50 лв

TT ultra 90 е продукт с едно от най – доброто качество и най – висока концентрация на Трибулус Терестрис на пазара. Точния механизъм как точно работи Трибулус е предмет на разгорещени спорове и се обсъждат две възможности. Първо: увеличава андрогенните рецептори на клетките. Второ: подпомага функцията на хормона LH(лутеинизиращ хормон), който стимулира  производството на тестостерон. Ясно е, че основните активни компоненти са така наречените сапонини. Затова ниe използваме само най – доброто налично качество за нашия TT ultra 90, което означава количество от 90% сапонини в екстракта. Качеството на продуктите на пазара варива много, защото трибулус терестрис е екстракт от растение и не е точно дефинирана субстанция. Трябва да се проверява качеството и съдържанието на сапонини за да бъдете сигурни, че можете да получите истински продукт.

 

Състав:

Екстракт от трибулус терестрис (90% сапонини), (81.1%), желатин (капсула), разделящ агент (магнезиеви соли и мастни киселини, силициев диоксид), оцветители (титанов диоксид, тартразин). Продукта може да съдържа следи от глутен, лактоза, соя и яйчен протеин.

 

Препоръчителна доза:  3 капсули на ден с чаша вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Дръжте далеч от деца. Хранителните добавки не трябва да се приемат като заместители на разнообразното и балансирано хранене.

 

Хранителни стойности:

 

Стойности:

за 100 гр

3 капсули 2220 мг

Енергия

1567 KJ

371 kcal

34,8 KJ

8,1 kcal

Мазнини

От които наситени

7,6 гр

4,4 гр

0,3 гр

0,1 гр

 

Въглехидрати

От които захар

40,0 гр

<0,1 гр

0,9 гр

<0,1 гр

Протеин

33,7 гр

0,6 гр

Сол

<0,1 гр

<0,1 гр

Трибулус екстракт

81081 мг

1800 мг

От които сапонини

72973 мг

1620 мг

 

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!