Black Line -Anabolic Test

Kevin Levrone Signature Series

Kevin Levrone Black Line / Anabolic Test е тестостерон бустер, който съчетава множество вещества в поредната страхотна формула от серията.

90 Таблетки, 30 Дози

Повече детайли

62,00 лв

Продуктът ще Ви помогне да повишите тестостероновите си нива, откъдето следва да повишите силата, мотивацията и желанието си за тренировка.

Съставът на продукта съдържа вещества, като: / и др.

Трибулус терестрис (екстракт от билката бабини зъби) подпомага по ествествен начин на организма да увеличи производството на тестостерон (основният мъжки хормон). Това води до увеличаване на силата и либидото, както и до по-добро възстановяване. Спомага за покачването на мускулна маса.

Екстрактът от семена на Сминдух (Fenugreek) има благоприятен ефект върху тестостероновите нива, като помага за тяхното повишаване. Освен това стимулира мъжкото либидо, регулира нивата на холестерол и има положително действие върху храносмилането, и допринася за повишаване на апетита.

Екстрактът от Женшен помага в борбата със стреса при психически и физически натоварвания. Укрепва имунната система и благоприятства концентрацията. Има тонизиращ ефект и повишава работоспособността.

Екстрактът от корен на Муира Пуама понижава стреса, нормализира кръвното налягане и оказва положително въздействие върху либидото, като подобрява кръвообращението, и стимулира тонуса на жлезите с вътрешна секреция.

Екстрактът от Дамяна (Damiana leaf) има успокояващо действие, подобрява емоционалното състояние, спомага храносмилането и увеличава физическата активност. Повишава сексуалната функция и оказва положително въздействие върху хормоналния баланс.

Екстрактът от корен на Мака помага за регулиране и стимулиране на хормоналната система. Използва се, като афродизиак и подобрява качеството на семенната течност. Повишава либидото и подсилва репродуктивната система, като благоприятства плодовитостта.

Екстрактът от Родиола помага за баланса на хормона стреса (кортизол) и приспада към групата на адаптогените. Помага на организма да се справя със стреса и повишава енергийните нива. Освен това действа положително върху тонуса и притежава антиоксидантни свойства.

Селенът е основен минерал със силно изразени антиоксидантни свойства. Подобрява функциите на щитовидната жлеза, предпазва от стрес и благоприятства здравето на косата и кожата.

Ползите от Kevin Levrone Black Line / Anabolic Test биват:

• Регулира хормоналния балас;
• Повишава нивата на тестостерон;
• Помага за покачване на мускулна маса;
• Подобрява възстановителните процеси;
Увеличава силата;
• Повишава либидото;
• Благоприятства сексуалната функция;
• Вдига енергията;

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!