CarboX

BioTech USA

CarboX е сложна комплексна въглехидратна формула, предназначена да доставя енергия преди тренировката с цел оптимизация на тренировъчните резултати, както и да увеличи енергията след тренировката.

CarboX притежава 5 форми на бавни, нормални и бързоусвояващи се въглехидрати, които освобождават енергия в съответното време.

Повече детайли

17,00 лв

Също така, CarboX доставя и бързодействащо, лесносмилаемо Vitargo ® - патентован въглехидрат с висока молекулна маса, който минава през стомаха 80% по-бързо и възстановява мускулния гликоген 70% по-бързо от другите въглехидратни формули. CarboX презарежда запасите от гликоген и увеличава производството на инсулин за анти-катаболно действие.

Още повече, този енергиен реактор значително подобрява ефективността на приема на креатин. Когато се използва в комбинация с креатин, Carbo X действа като мулти-интервален агент за транспорт на креатин директно в мускулните клетки.

Начин на употреба: Вземете 50 гр CarboXTM с 300 ml напитка по избор. Преди и по време на тренировка или състезание, приемайте по една доза CarboXTM

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!