Krush Loaded

Allmax Nutrition


Опитайте този продукт, специално създаден за бързото увеличаване на мускулната сила, размерите и мощността! Никой друг продукт не се доближава дори до Krush Loaded !

1500 гр.

Повече детайли

63,00 лв

Убийствено добра следтренировъчна мускулна терапия – Този продукт е оптималното следтренировъчно решение!

• драматично повишава усвояването на креатин

• 5 грама PHARMA-FUSE™ Ултра силен с високо фармацефтично качество креатин

• Патентована технология за невероятно бърза доставка и отлично усвояване на креатина

• Постепенно поетапно освобождаване

• 2500 мг L-глутамин, 250 мг рибоза, 100 мг C-O-P (Creatinol-0-phosphate)

• Незабавен следтренировъчен анаболен ефектОпитайте този продукт, специално създаден за бързото увеличаване на мускулната сила, размерите и мощността! Никой друг продукт не се доближава дори до Krush Loaded !Krush ™ LOADED е продукт, предначначен за обща мускулна терапия след всяка тренировка. Krush Loaded съдържа наполовина по-малко захар в сравнение с останалите поостарели формули, а и Ви предлага цели 5 грама от най-съвременният PharmaFuse ™ Креатин. Ако търсите продукт, който да Ви помогне да изградите много по-бързо мускули, то Krush Loaded е хранителната добавка, създадена специално за Вас.Това, което всеки културист, знае е, че по време на интензивните силови тренировки се предизвиква освобождаването на катаболни хормони, което води до намаляване на гликогеновите запаси. Ако не подсилите мускулите си с въглехидрати веднага след тренировката, Вие ще пропуснете възможността да постигнете по-голям растеж и пълно възстановяване за следващата тренировъчна сесия.

Веднага след фитнес тренировка тялото Ви е настроено оптимално да приеме и да преработи въглехидратите в мускулен гликоген.Krush Loaded скоростно попълва и възстановява мускулната Ви енергия. Не се подвеждайте и не следвайте разпространяващите се грешни съвети, гласящи "без въглехидрати". Ако ги послушате те сериозно ще компрометират не само Вашата печалба, но също така и способността Ви да се възстановите напълно до следващата си ударна тренировка. Дори по-лошо, ако се опитвате да се възстановите без да приемате въглехидрати, това ще Ви постави в катаболно състояние, а това от своя страна най-вероятно ще доведе до разпадане и деградация на мускулите.Редица изследвания потвърждават, че ако не се възползвате пълноценно от този критичен 30-минутен период след тренировка и не си набавите бързо въглехидрати, това силно ще увреди способността Ви да се възстановите напълно. Незнанието на всичко това ще Ви струва мускули! Вие ще си предизвикате състояние, наречено глюконеогенезата, където тялото ви буквално краде протеин от мускулната тъкан, за да си набави въглехидратите, които не сте консумирали - това е научен факт.Много хора разсъждават така:”Ако ям въглехидрати, то ще натрупам мазнини”. Такова мислене е смешно и напълно погрешно. Ако нямате никакво движение и си похапвате Twinkies, например, да, ще натрупате мазнини. Но, ако тренирате усилено, това няма да се случи.

Krush Loaded съдържа множество източници на въглехидрати, доказани чрез редица научни изследвания, че по-ефективно попълват изчерпаната мускулна енергия. Нещо повече, ALLMAX разработи технологията за поетапните 5 източника на въглехидрати, които бързо увеличават синтеза на гликоген.

Krush Loaded осигурява критичните компоненти, които са от съществено значение за постигдане на бърз растеж и възстановяване. Той съдържа 35 г Въглехидрати и само 19 грама захари.

Krush Loaded съдържа и креатин монохидрат с фармацевтично качество (CrH2O). Това означава, че е напълно стабилен. PharmaFuse креатинът е тестван и отново се тества, за да сме сигурни, че е 100% стабилен и сигурен. Вие може да сте сигурни, че закупувайки си този продукт, Вие получавате ултра стабилен, ултра чист и с висока биологична стойност креатин.Редица изследвания потвърждават ролята на креатина за увеличаване способността на мускулите да поемат глюкоза, което е от съществено значение за провеждането на мощна и интензивна тренировка.

Твърде много добри културисти са станали жертва на една идея, която е лансирана на пазара, че Creatine Monohydrate е някак си по-нискокачествен от другите форми на креатина. Ще Ви кажа само, че НЯМА изследване, което да доказва, че някаква друга форма на креатина действа по-добре от креатин монохидрат! Освен това, данните за стабилността на PharmaFuse креатина са силно впечатляващи. Противно на това, което широко се разпространява, PharmaFuse е много стабилен във висококиселинна среда в продължение на 20 часа! Имайте предвид, че той ще остане в стомаха Ви най-много 4 часа!Krush Loaded се възползва в пълна степен от максималната асимилация на креатин в тялото Ви, точно когато мускулните Ви клетки са с максимална възприемчивост - веднага след Вашата тренировка.Какво представляват Insulin Mimickers и с какво те помагат?

Това са субстрати, които са инсулиноподобни по отношение на тяхното въздействие и изпълняват същата задача като инсулина по-лесно без да се изисква допълнителна кръвна захар. Insulin Mimickers намалят количеството на кръвната захар, за да активирате инсулиновите рецептори. Веднъж активирани, мускулите Ви могат по-лесно да усвояват хранителнита вещества като Creatine. Krush Loaded съдържа някои от най-изучаваните, високо уважавани и дори патентовани съставки, които ускоряват усвояването на хранителните вещества, като в същото време стабилизират кръвната захар.

Съществува проблем, че когато кръвната захар се покачва и бързо слиза, може да се постигне хипогликемично състояние с много ниска кръвна захар. Тук Krush Loaded идва на помощ! Чрез него Вие ще избегнето това, понеже той е със сравнително ниско съдържание на захар, а Insulin Mimickers ще съдействат за активизиране на рецепторите.

Инсулиновите рецептори буквално са "портиерите" на мускулните клетки. Без активиране, инсулиновите рецептори няма да позволят на креатина да проникне в мускулната тъкан.GLUTASURE Pure L- Glutamine (2500 мг)

Глутаминът е най-богата аминокиселина в мускулната тъкан. Освен чрез добре познатата си способност да спомага за възстановяването при упражненията и за подобряване на имунната функция, Глутаминът помага за създаване на нова мускулна тъкан чрез увеличаване на HSPs.

ALLMAX са добре известни като компанията, предлагаща най-добрите глутамини на пазара.BioEnergy® Ribose (250 мг)

АТФ (аденозин трифосфат) е в основата на клетъчната енергия, от която тялото Ви се нуждае, за да оцелее. АТФ е вещество, което съхранява и пренася химичната енергия в клетките. Трите необходими компоненти на ATФ са аденин, рибоза и фосфат. Другите два компонента на АТФ са лесно достъпни в тялото, но рибозата не е – това е защото се смята, че тя ограничава скоростта. Когато в тялото Ви има недостиг на рибоза, ATP попълването спира, без значение колко аденин и Фосфат имате.Патентована BioEnergy® Ribose, скъсява времето за възстановяване, намалява мускулната болезненост и ограничава появата на умора за спортистите.Изграждането на мускулната издръжливост е ключът към масивен растеж!Как да стигнем до точката, когато ще можем да правим максимум повторения в рамките на всяка тренировка и това ще доведе до изграждане на мускули?

Вие трябва да тренирате усилено. Колкото повече тренирате, толкова повече мускулите Ви ще реагират, като ще стават все по-силни и по-големи. Но има и още нещо изключително важно - Вие трябва да възстановите!

Това е частта, където повечето хора се провалят и затова не постигат желаните разултати. Доказано е, че обучение без пълно възстановяване всъщност може да накара мускулите Ви да се свият. След всяка тренировка, се появява кратък 30-минутен прозорец, веднага след нея, през който мускулите Ви крещят за хранителни вещества.Krush Loaded Ви осигурява перфектното съчетание на въглехидрати с различна молекулна дължина, които са идеални за презареждане на мускулния гликоген. Приемайки, този наистина уникален продукт, Вие ще прекъснете катаболитните процеси и деградацията на мускулите.

Добавянето на PharmaFuse ™ креатин и C-O-P (Creatinol-O-фосфат) помага не само за бързата абсорбация в мускулната тъкан по време на този идеален следтренировъчен прозорец, но те буквално увеличават чистата енергия в мускулната тъкан.

Повишените концентрации на креатин и C-O-P в мускулите работят съвместно, за да увеличат способността на мускулите и да Ви помогнат да постигнете невиждани досега резултати.

Пълно възстановяване + повишена мускулна сила = огромно увеличение в размера на мускулите и страхотни фитнес резултати!Команията AllMax е горда да Ви предостави продукт, който Ви позволява да отидете във фитнес залата и да направите една убийствено изтощаваща тренировка, след която просто трябва да приемете Krush Loaded, чрез който ще избегнете хипогликемичната катастрофа. Е, какво още може да искате?Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Смесете 2 лъжички от Krush Loaded (50 г) с 8 унции (240 мл.) вода или с любимата Ви напитка в шейкър и консумирайте веднага след интензивни тренировки. В нетренировъчни дни консумирайте Krush, преди първото Ви хранене за деня. Уверете се, че консумирате много вода, докато приемате Krush Loaded.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!