Пробиотик за жени Мулти

Natural Factors Canada

Женски пробиотик с добавена червена боровинка CranRich® 300 mg! Защитава деликатната микрофлора на влагалището и пикочните пътища, и осигурява отлично храносмилане!

Хранителна добавка, 60 V капсули

Повече детайли

58,70 лв

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици (с добавена червена боровинка CranRich® 300 mg) подпомага поддържането на здравословна среда във влагалището и пикочните пътища, предоставяйки сигурна защита срещу едни от най-упоритите и трудно податливи на лечение патогени!

 

Всяка вегетарианска капсула от Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици гарантирано доставя минимум 12 млрд активни клетки от 10 пробиотични щама за защита на вагиналното равновесие, в комбинация с CranRich активен концентрат от червена боровинка за нормалното състояние на пикочо-половата система!

 

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици предоставя огромно разнообразие от специално култивирани живилактобацили и бифидобактерии, които насърчават възстановяването на нормалната вагинална флора. Продуктът комбинира щамове, чието благотворно въздействие върху вагиналната флора и стомашно-чревния тракт, е проучено и доказано. Тук присъства и Lactobacillus fermentum – пробиотичен вид бактерия, която обитава стомашно-чревния тракт, устната кухина и влагалището. L. Fermentum може да има изключителен принос за възстановяването и поддържането на здравословния баланс на микрофлората в женската урогенитална система и намаляването на риска от урогениталниинфекции. Бактерията е единствената от вида Lactobacillus, която доказано понижава нивата на холестерола. Има мощно антимикробно и антиоксидативно действие, и защитава организма от отровите, присъстващи в много от съвременните храни.

 

Добавеният във всяка капсула 250 мг organic екстракт от плод на червена боровинка, в концентрация 36:1, осигурява високи нива на антиоксиданти, възпрепятства прикрепването на патогенните бактерии по стените на уринарния тракт и насърчава елиминирането им, когато те вече са там.

 

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици съдържа и фруктоолигозахариди (FOS) – късоверижни олигозахариди, които имат допълнителни ползи за стомашно-чревния тракт – имат леко слабително действие, увеличават растежа на бифидобактериите и редуцират нивата на различни патогени в дебелото черво.

 

Късоверижнитефруктоолигозахариди (пребиотик) подхранват „приятелските“ бактерии и насърчават лесното им прилепване към чревната лигавица и размножаването им.

 

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици предоставя оптимално количество лактобацили, които потискат растежа на анаеробната флора, поддържат състава на обичайната микрофлора на влагалището и нормалното състояние на пикочните пътища!

 

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици допринася за:

-оптималното възстановяване на деликатния баланс на нормалната микрофлора на влагалището и намаляване на риска от гъбични инфекции;

-ограничаване растежа на патогеникато Gardnerella Vaginalis и Candida albicans, както и E.Coli

-предотвратяване на често повтарящи се инфекции на пикочните пътища;

-поддържане нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и облекчаване на състояния като запек, подут корем, метеоризъм и др.

Описание на продукта:

Едва ли има човек, който да не е чувал за полезното действие на пробиотиците върху стомашно-чревния тракт. Те предотвратяват развитието на гнилостни процеси в червата и насърчават растежа на полезни/приятелски бактерии, благодарение на което процесите на храносмилане рязко се подобряват.

 

Около 80% от имунните клетки са съсредоточени именно в чревната микрофлора. Така че възстановеното микробно равновесие в стомашно-чревния тракт рефлектира положително върху функциите на имунната система.

 

Но и това не е всичко. Според – неврогастроентерологията – науката, която изследва взаимодействията между гастроинтестиналния тракт и мозъка, балансът на стомашно-чревната флора е определящ за фунцкионирането на нервната система и мозъка. Нещо повече – в храносмилателната система е ситуиранаентеричната нервна система (т. нар. „втори мозък“), която сесъстои от хиляди неврони. В ентеричната нервна система се синтезират много невротрансмитери, включително и серотонина – хормонът на щастието.

 

Деликатното женско здраве също е до голяма степен зависимо от наличието на достатъчно „добри“ бактерии както в стомашно-чревния тракт, така и в микрофлората на влагалището. Днес знаем, че свръхрастежът на патогени в женския организъм е сред ключовите причинители на гъбични и бактериални инфекции. Ето защо профилактиката и лечението на тези заболявания все по-често включва допълнителен прием на специални пробиотични формули в защита напикочо-половата система на жените.

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на влагалищна микрофлора и ниво на Ph на вагиналната среда. Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половия тракт.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: Да се приема по 1 капсула  1-2 пъти дневно с храна. При прием на антибиотици приемайте 2-3 часа по-рано или по- късно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета.

Съдържание


Съставки:       (в 1 капс.)          дн. доза
Всяка капсула съдъжа 12 млрд. активни пробиотици от следните специално култивирани 10 пробиотични щама:
Общ брой бактериална култура 12 млрд. 24 млрд.
Lactovacillus casei (HA-108) 2.94 млрд. 5.88 млрд.
Lactobacillus acidophilus (HA-122) 2.4 млрд. 4.8 млрд.
Lactobacillus rhamnosus (HA-111) 2.4 млрд. 4.8 млрд.
Bifidobacterium longum               

subsp.longum (HA-135)

 
 1.2 млрд. 2.4 млрд.
 Lactobacillus plantarum (HA-119)  1.2 млрд. 2.4 млрд.
 Lactobacillus fermentum (HA-179)  0.6 млрд. 1.2 млрд.
Streptococcus salivarius  (HA-110)

subsp. Thermophilus
 0.6 млрд. 1.2 млрд.
 Bifidobacterium breve (HA-129)  0.36 млрд. 0.72 млрд.
 Bifidobacterium bifidum (HA-132)  0.24 мрлд. 0.48 млрд.
 Lactobacillus reuteri (HA-188)  0.06 млрд. 0.12 млрд.
CranRich®Червена боровинка (плод) концентрат 36:1 /Vaccinium macrocarpon/ 300 mg 600 mg

Други съставки: инулин, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), фруктоолигозахариди (FOS),  силициев двуокис, аскорбинова киселина, обезмаслено мляко, захароза, екстракт от дрожди.

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти или подсладители, нишесте, пшеница, глутен, царевица, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!