Примадофилус оригинал 45 мг

Nature's way

Доставя 5 милиона жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от Lactobacillus rhamnosus и Lactobacillus acidophilus. Не съдържа патогенни бактерии и тежки метали. Спомага за нормализиране функциите на стомашно-чревния тракт.

Повече детайли

44,20 лв

Primadophilus Original 
Хранителна добавка, 90 V-капсулиь

Полезните бактерии в стомашно-чревния тракт са от ключово значение за правилната дейност на храносмилателната система. Те са „добрите” микроорганизми, които се борят срещу болестотворните бактерии и гъбички, и поддържат здравето на целия организъм.

 

Но в резултат от неправилно хранене, стрес, редовна употреба на алкохол, лечение с антибиотици и др., равновесието между „добрите” и „лошите” бактерии в червата се нарушава. Този дисбаланс води до редица стомашно-чревни проблеми, най-често – диария или подуване на корема, прекомерно образуване на газове и запек, задръстване на дебелото черво с токсини и оттам – лош дъх, влошено състояние на кожата и др.

 

Примадофилус 45 mg допринася за възстановане нормалното състояние на чревната флора и стопиране растежа на болестотворните бактерии.

 

Примадофилус 45 mg спомага за нормализиране на естествените процеси на храносмилане, насърчава оптималното усвояване на полезните вещества от храната, както и навременното извеждане на токсините от тялото.

 

Примадофилус 45 mg ефективно редуцира състоянията на затруднено изхождане, подуване и метеоризъм. Намалява риска от развитие на гнилостни процеси в храносмилателната система. Има благоприятен ефект в случаите на лактозна непоносимост.

 

Примадофилус 45 mg поддържа нормалното състояние на стомаха и червата при прием на антибиотици и други медикаменти, разстройващи микробния баланс.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Пантентована пробиотична смес 5 млрд. CFU* 5 млрд. CFU*

Приложение: Доставя 5 милиона жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от Lactobacillus rhamnosus и Lactobacillus acidophilus. Не съдържа патогенни бактерии и тежки метали. Спомага за нормализиране функциите на стомашно-чревния тракт.

Дозировка: По 1 капсула на ден.

Производител: Nature’s Way products, Inc., USA

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!