Примадофилус – пробиотик за деца

Nature's way

Доставя 3 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs)от Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum и Lactobacillus acidophilus. Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт и за нормалното състояние на храносмилателната флора.

Опаковка: 30 дъвчащи таблетки

Повече детайли

18,70 лв

Primadophilus Kids 68 mg

Действие: Смята се, че понятието „пробиотик” датира от 1954 г, когато за първи път е направена съпоставка между вредните ефекти на антибиотиците и благотворното въздействие на полезните бактерии, наречени тогава “probiotic”. През 2002 г, пробиотиците са дефинирани официално от Международната здравна организация: „Пробиотиците (наричани също бактерии или култури) са живи микроорганизми, които приети в достатъчно количество влияят здравословно на човешкия организъм.” Пробиотичните бактерии въздействат положително върху човешкия организъм, колонизирайки се директно върху интестиналната мукоза на червата и произвеждайки жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Тези бактерии не обитават непрекъснато човешката микробна флора и поради тази причина е необходимо да бъдат доставяни постоянно и продължително време, за да се реализират положителните им ефекти.
Съдържание (в 1 табл.) дн. доза
Пробиотична смес 68 mg 68 mg
(с вкус на череша)    
Други съставки: Сорбитол, ксилитол, целулоза, натурален вкус на череша, магнезиев стеарат, лимонена киселина, силиций. Може да съдържа следи от млечен или соев протеин.

 

Дозировка: По 1 таблетка на ден между храненията. Препоръчва се за деца между 2 и 12 години.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!