Iso-Milk

Genius Nutrition

ISO-MILK е 100% млечен протеин изолат, който съдържа комбинация от:

     20% Суроватъчен протеин, които бързо се храносмила и започва да гради мускулна маса
     80% Бавно усвояване на казеин, който ще ви поддържа в анаболно състояние

Повече детайли

98,00 лв

 Постигнете целите си като се вместите в лимита на калориите в протеинов шейк

Мислите си за протеини. Вярно е, че е трудно да си представите, че нещо ще се случи в тялото ви без участието на протеин. Те ще ви заситят, ще ви помогнат да изградите мускули, дори и да се изчистите.

Но всеки приема протеините си след тренировка...

ISO-MILK е 100% млечен протеин изолат, който съдържа комбинация от:

     20% Суроватъчен протеин, които бързо се храносмила и започва да гради мускулна маса
     80% Бавно усвояване на казеин, който ще ви поддържа в анаболно състояние

ISO-MILK е изработен директно от свежо мляко чрез пастьоризиране, микрофилтрация и ултрафилтрация при ниски температури. След това е превърнат в пудра в отделна сушилня.

Благодарение на този уникален процес, тази протеинова структура запазва своята по-пълна форма и остава богата на имугноглобулин.

ISO-MILK съдържа изключително малко мазнини, въглехидрати или лактоза, но има високо съдържание на аминокиселини, особено BCAA.

Това е една от най-чистите форми на протеин, която можете да откриете, като е призната и за своята естествена технология на филтрация.

Протеинът, който се консумира преди тренировка, помага в процеса на развитие чрез директно влияние върху излишната консумация на кислород след упражнение (EPOC), когато вливате повече кислород преди тренировка, като по този начин давате на тялото си повече енергия по време на тренировка.

Спортистите, които използват протеини преди тренировка имат с 33% по-голям синтез на протеини с по време на тренировка.

Също така, като приемете протеиновия си изолат преди тренировка ще увеличите анаболните ефекти от упражненията, които от своя страна създават глад за енергия (загуба на мазнини).

ISO-MILK Протеинът има изразени функции за защита на мускулната тъкан от разпад и е силно повлиян от засиленото натрупване на изразена мускулна маса.

От друга страна, наличието на стимулиращи имуноглобулина вещества е по-високо от други висококачествени продукти с протеин, тъй като се отделя специално внимание на тяхното запазване.

Разтвяря се моментално (не се изисква блендер или миксер) и има първокласен вкус.

Сутрин, обед или вечер, това е като лакомство. Лесно се използва като заместител на храненето или шейк преди лягане. Получаването на допълнителен протеин може да помогне на мускулите ви да се почувстват сити.

Можете да го пиете като обикновен шейк или да го използвате за направата на протеинови палачинки, или да го добавите в овесените си ядки. Наистина... възможностите са неограничени.

Ние знаем, че ще оцените чистия протеин, които получавате, без добавки или нещо друго, защото този продукт е точно такъв;

100% млечен протеин изолат

     По-високо усвояване на хранителни вещества (20% Суроватка и 80% Казеин)
     Повишен протеинов синтез с 33 %
     Подпомага метаболизма на мазнините
     Перфектно съотношение за възстановяване на дългосрочната мускулна маса
     Предпазва мускулната тъкан от разпад
     Технология с естествена филтрация
     27g протеин на доза

     Протеини- Консумирането на протеини (самостоятелно или с въглехидрати) преди упражнения доказано повишава синтеза на мускулните протеини. Едно от проучванията показва позитивен анаболен отговор след като участниците са консумирали 20 грама от суроватъчен протеин преди тренировка

     Заменимите аминокиселини след поглъщане и веднага след абсорбция навлизат в кръвообращението, помагайки за поддържане на постоянен баланс на хранителни вещества, предотвратяват катаболизма, насърчават мускулното възстановяване и растеж. Проучванията показват, че липсата на аминокиселини по време на повишени физически активности водят до разрушаване на мускулната тъкан, за да покрият по този начин енергийните нужди на организма. Друга жизненоважна роля на аминокиселините е да подпомагат разграждането на мазнините в клетките, да насърчат функцията на хипофизата и по този начин да стимулират естествената секреция на хормони на растежа, като всички те водят до натрупване на постоянна мускулна тъкан.

     Незаменимите аминокиселини трябва да бъдат вкарани в организма чрез хранене, тъй като те играят значителна роля в изграждането на мускулната тъкан; те представляват 1/3 от мускулната тъкан. В същото време те запазват гликогенните резерви в мускулите от прекомерно разлагане по време на физическо натоварване. Тялото използва BCAA като косвен източник на енергия за мускулите като ги превръщат в глюкоза чрез процес, наречен глюконеогеназа, който се случва в черния дроб. Абсолютно наложително е спортистите да ги приемат преди, но също и след интензивна тренировка с тежести.

ISO-MILK протеин- вашата вкусна тайна за протеинов шейк!

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

     В тренировъчни дни: Добавете 1 лъжичка от продукта в чашата на шейкъра и залейте с 250 ml студена вода. Покрийте и миксирайте за 30 секунди. Консумирайте дозата преди тренировка и още една лъжичка преди сън.
     В дни без тренировка: Добавете 1 лъжичка от продукта в чашата на шейкъра и залейте с 250 ml студена вода. Покрийте и миксирайте за 30 секунди. Консумирайте дозата между храненията и/или преди сън.

Внимание! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!