Омега 3-1000mg

Grassberg

  • Високо пречистена Омега-3
  • Подпомага функцията на сърцето
  • Поддържа функцията на мозъка
  • Съдейства за добро зрение
  • Без изкуствени оцветители

Повече детайли

13,50 лв

Омега-3 мастните киселини са изключително важни. Те имат много ползи за здравето на вашето тяло и мозък. Рибеното масло е изключително богато на мастните киселини EPA и DHA, заради които му се приписват толкова много положителни качества. Препоръчително е да се храните 1-2 пъти седмично с риба, ако обаче не ядете 1-2 порции риба седмично, добавките с рибено масло могат да ви помогнат да получите достатъчно омега-3.

Grassberg Omega-3 Value 1000mg ви предоставя един удобен начин да набавите така желаните омега-3 мастни киселини - EPA и DHA.
Много са позитивите от прием на омега-3 мастни киселини, някои от тях са: понижаване на кръвното налягане, нямаляване на триглицеридите, подобрява фукцията на сърцето и мозъка, подобрява зрението, заздравява ставите, мускулите, хрущялите и сухожилията и тн.

Омега-3 рибено масло е всеобщо признат продукт, който доказано намалява рисковете от сърдечно-съдови заболявания като: атеросклероза, сърдечен удар, коронарна болест на сърцето и също така допринася за увеличаването на добрия холестерол и намаляването на лошия.

Прием от 2-3гр Омега-3 мастни киселини подпомага поддържането на един здрав организъм.

Начин на прием: Приемайте 3 пъти по 1 драже с хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!