Татами

SZ Fighters

Настилка ще ви позволи да практикувате различни бойни спортове на  нея. Този артикул определено ще Ви допадне и ще Ви помогне да покажете на какво сте способни, докато тренирате или сте на състезание.

размери: 100*100*2см

Повече детайли

45,00 лв

Тренирате ли бойни спортове? Ако отговорът е „Да”, то тогава трябва да знаете, че се нуждаете от качествена настилка, върху която да практикувате. Продуктът, който Ви предлагаме отговаря на изискванията на всички професионалисти в този бранш. С негова помощ всяка една Ваша тренировка ще се превърне в удоволствие.

Нашият продукт Настилка е в различни цветови гами. Освен това е изработен от възможно най-висококачествените материали, които съществуват в момента. Определено няма да намерите по-добър аналог на Настилка! Смеем да твърдим това, защото редица елитни спортисти са се доверили именно на този артикул.

  Целта на създаването му е да Ви осигури средата, от която се нуждаете, за да отприщите боеца във Вас!

Настилка ще Ви накара да покажете всички Ваши способности пред противника Ви. Докато тренирате над този продукт Вие ще се чувствате уверени в това, което правите и ще побеждавате! Това е изборът на професионалните бойци в различни категории и спортове!

Доставката на татами се изчислява след направена поръчка или се взима на място.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!