Metabolic Advantage

Nature's way

 •  Насърчава метаболизма и в изгарянето на излишните мазнини
 • Повишава енергийните нива
 • Благоприятства здравословното състояние на щитовидната жлеза
 • Хранителна добавка, 100 капсули

Повече детайли

46,70 лв

Metabolic Advantage™- висококачествен продукт, насърчаващ здравословните функции на щитовидната жлеза и повишаващ енергийните нива в организма.

Metabolic Advantage™ е хранителна добавка, съчетаваща в себе си богат набор от минерали, аминокиселината L-Tyrosine,  зелен чай и зелено кафе, за да осигури на организма оптимална подкрепа на метаболизма-  за повишаване  нивата на енергия и изгарянето на мазнините, като същевременно насърчава функциите на щитовидната жлеза.

 •  Насърчава метаболизма и в изгарянето на излишните мазнини
 • Повишава енергийните нива
 • Благоприятства здравословното състояние на щитовидната жлеза

Metabolic Advantage™ осигурява мощна подкрепа за здравословното състояние  и функциониране на  вашата щитовидна жлеза. Изследвания показват, че оптималните нива на йод, B12, аминокиселината L-Tyrosine, минералите, оказват съществени ползи за здрава щитовидна жлеза, повишават метаболизма и насърчават отслабването. Добавените екстракти от зелен чай и зелено кафе, насърчават допълнително изгарянето на мазнините и осигуряват антиоскидантна защита на организма срещу свободните радикали.

Нека видим кое в съдържанието на Metabolic Advantage™, прави тази хранителна добавка толкова ефективна  подкрепа в грижата за здрава щитовидна жлеза:

 • Л-Тирозин (L-Tyrosine)- Това е аминокиселина, която участва при синтеза на тироидните хормони. Допълнителният прием на тирозин подобрява съня и подпомага организма при умора и лошо настроение, както и насърчава бдителността и функциите на невротрансмитерите. Тирозинът играе ключва роля в производството на мелатонин, допамин и/ или норепинефрин- естествените „хормони на щастието”.
 • Витамин B12– Витамин В12 е друг важен хранителен елемент, който се бори с умората, тъй като благоприятства функциите на централната нервна система по много важен начин: поддържа здравето на нервните клетки (включително невротрансмитерите), защитавайки покритията на нервите, наречени миелинови обвивки на клетката, както и превръщането на хранителните вещества от храната, в използваема енергия за функционирането на мозъка и тялото.
 • Екстракт от зелен чай– Зеленият чай съдържа аминокиселината Л-Теанин (L-Theanine), която стимулира мозъчните вълни, които действат успокояващо на мозъка. Същевременно в зеления чай се съдържа кофеин и хранителни вещества, които насърчават умствената бдителност, на което се дължи неговия двоен ефект- за по-добър фокус от една страна и релаксираща функция, от друга. Освен това действие, зеленият чай насърчава метаболизма и изгарянето на телесните мазнини и отслабването. Това е така, поради съединенията катехини, влизащи в състава на зеления чай. Комбинацията с кофеина, води до синергичен ефект и действие.
 • Eкстракт от зелено кафе– Зеленото кафе съдържа хлорогенна киселина (CGA), която инхибира освобождаването на глюкозата в организма и засилва метаболизма на захарта и мазнините в черния дроб. Този механизъм спомага тялото да изгаря повече мазнини и насърчава неговото отслабване по естествен начин. Кофеинът в зеленото кафе снема умората и повишава енергийните нива в организма.

Защо е толкова важна  нашата щитовидна жлеза?

Щитовидната жлеза е орган, част от ендокринната система или хормоналната система. Нейното функциониране е от изключителна важност за общото здравословно състояние на човека. Хормоните, които синтезира са отговорни за метаболизма- или скоростта, с която тялото изгаря калориите и ги преобразува в енергия. Затова е важно да се вземе под внимание винаги състоянието на щитовидната жлеза преди началото на всеки режим за отслабване.

Двата хормона, които произвежда щитовидната жлеза са: L-тироксин (Т4) и три-йодотиронин (ТЗ)- те регулират метаболитните функции в организма- генерирането на топлина, използването на въглехидратите, протеините и мазнините. При децата хормоните на щитовидната жлеза за отговорни за растежа и развитието.

Осигурете си мощна подкрепа за оптималното функциониране на щитовидната жлеза, за по-добър метаболизъм и редукция на теглото като изберете Metabolic Advantage™!

 • Ако страдате от нарушена функция на щитовидната жлеза, моля консултирайте се с лекар, преди прием на тази хранителна добавка.
 • Дозировка и приложение: По 2 капсули от 1 до 3 пъти дневно.
 • Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
  Витамин В12
  (цианокобаламин)
  50 mcg

  300 mcg

  Йод (калиев йодид) 100 mcg  600 mcg
  Магнезий
  (магнезиев оксид)
  100 mg 600 mg
  Цинк (цинков глюконат) 3 mg 18 mg
  Мед (меден глюконат) 150 mcg  900 mcg
  Манган
  (манганов глюконат)
  1.15 mg 6.9 mg
  Молибден
  (натриев молибдат)
  50 mcg 300 mcg
  Л-Тирозин 100 mg 600 mg
  Зелен чай
  /Camellia sinensis/ екстракт, стандартизиран до 80% полифеноли (80 mg)
  50 mg 300 mg
  Комплекс 
  с множество жлези (сърце, черен дроб)
  35 mg  210 mg
  Зелен кафе (зърна)
  /Coffea Arabica/ екстракт, стандартизиран до 50% хлорогенни киселини (33 mg)
  33 mg 198 mg
  Тироид   4 mg 24 mg
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!