Melatonin 4000-4 mg

OstroVit


OstroVit Melatonin 4000 mcg е хранителна добавка под формата на таблетки, предназначена за лица, страдащи от нарушения на съня.

100 Таблетки, 100 Дози

Повече детайли

17,95 лв

Ако използвате продукта ежедневно, можете да регулирате циркадния ритъм, както и да се наслаждавате на здравословен и здрав сън. Имате ли трудности със заспиването? Често ли се събуждате и не можете да заспите отново? Или може би трудно можете да се справите със смяна на часовата зона след пътуване? Отговорът на всички горепосочени случаи е Melatonin 4000 от OstroVit.

Какво представлява мелатонинът и кой трябва да го използва?
Мелатонинът е естествен хормон в човешкия организъм. Играе решаваща роля за регулиране на циркадния ритъм и осигурява здрав сън. Количеството на генерирания мелатонин зависи от времето на деня, докато най-високото му ниво се записва през нощта. С възрастта количеството мелатонин спада, поради което възрастните хора по-често страдат с нарушения на съня.

За щастие дефицитът на мелатонин може лесно да бъде елиминиран благодарение на OstroVit Melatonin 4000 mcg таблетки, които не само регулират биологичния ви часовник, но и демонстрират антиоксидантни свойства. Изберете нашия продукт, ако:

-имате затруднения със заспиването
-събуждате се много рано сутринта
-събуждайте се през нощта много пъти
-винаги се чувствате уморени и нервни през целия ден
-страдате от часова разлика, когато промените часовата зона
-работа на смени ви пречи да запазите циркаден ритъм
Свойства на OstroVit Melatonin 4000 mcg 100 таблетки
Ако редовно приемате мелатонин на хапчета, можете да добавите този изключително важен хормон.

Вижте основните характеристики на нашата добавка:

Хранителната добавка OstroVit Melatonin 4000 mcg е незаменима в борбата срещу нарушенията на съня. Благодарение на тези таблетки можете да забравите за безсънните нощи и да започнете да заспивате по-добре.
АНТИОКСИДАНТНИ СВОЙСТВА - Освен биологичната регулация на часовника, мелатонинът демонстрира антиоксидантни свойства. Намалява броя на свободните радикали, като по този начин защитава организма.
ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА МЕЛАТОНИН - Една таблетка дневно съдържа цели 4 mg мелатонин.
УДОБНА ФОРМА - Мелатонин 4000 от OstroVit е лесен за поглъщане.

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка 30 минути преди сън.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!