SCITEC - 100% Whey Professional

Scitec nutrition

 100% професионален суроватъчен протеин е с ниско съдържание на лактоза. Има поговорка „ вие сте това, което ядете”. Това е таака и в същото време не е така. Ето защо ние мислим, че вие сте това, което абсорбирате от приетата храна. Нашата 100% професионална протеинова формула ви снабдява с най-високо качествените аминокиселинни градивни блокчета за мускулите. 

Повече детайли

99,00 лв

100% професионален суроватъчен протеин е с отлично качество ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат. Суроватъчният протеин се счита за краля на протеините при културистите. Суроватъчният протеин съдържа по-добър аминокиселинен профил и по-високо съдържание на 25% аминокиселини с разклонена верига от останалите видове протеини. 100% суроватката спомага за подобряване на имунната система. Аминокиселинният профил на този протеин е повече от отличен. 

Към тази формула е добавен глутамин, аминокиселината с най-голямо съдържание в човешкото тяло и таурин за обем на мускулите. Нашият 100% професионален суроватъчен протеин изолат формула е създадена с 2 главни цели: да осигури възможно най-високата концентрация от протеин в овкусена формула и да позволи на използващите го да получат най-бързо доставка на аминокиселини и анаболичен протеин, които подпомага синтезата. Нашите източници на протеин имат уникална аминокиселинна абсорбция, пептидите се транспортират в кръвния поток и в мускулите.

От много източници на протеин, суроватъчният протеин е най-добрият. Идва от млякото. По време на процеса на превръщане на млякото в сирене, суроватъчният протеин се отделя. Протеина се намира в различните храни, основно в месото, като например риба, телешко и пилешко.

Млечни продукти, както и яйца, извара, соя и растителните протеини също съдържат добри количества протеин. Въпреки това, нито един от тези източници не може да се сравнява по качество на протеина и лекота на употребата като суроватъчният протеин. Суроватъчния протеин съдържа най-високата стойност при предоставянето на разклонената верига аминокиселини, които водят до изграждането и задържането на мускулната тъкан. 

Суроватъчния протеин (най-високото качество и най-добрата форма на протеин) е невероятно нещо. Той дава на тялото необходимите елементи за производството на аминокиселини, които се използват за изграждане на мускулна тъкан. Почти всеки културист знае значението на протеиновите добавки. Изследванията са показали, че суроватъчния протеин съдържа перфектна комбинация от всичките аминокиселини в грам продукт . . . и по точно, правилната комбинация за най-голям ефект в тялото. И хормоналните и клетъчните резултати изглеждат значително увеличени при използването на суроватъчния протеин. Да не говорим за ползите на суроватъчния протеин за имунната система на организма, които са подкрепени с документирани научни изследвания. Суроватъчния протеин, също играе роля на антиоксидант и помага за подкрепата на здравето на имунната система. Най-важното е, че в комбинация на прием на суроватъчен протеин заедно с тренировки ще доведе до по последователно и добро изграждане на мускулите. Суроватъчния протеин е много, много важна добавка за бодибилдърите и активните спортисти! Тъй като те и културистите тренират често и изразходват голямо количество енергия, протеиновите нива се изчерпват. Като основа в изграждането на мускулите, незаменимите аминокиселини, като глутамин (подобрява мускулите, издръжливостта и възстановява мускулите), се съдържат във висококачествените протеини от суроватка, не само може, но и ще помагат в мускулното възстановане и по-бързия растеж на мускулните влакна. 

С хранителен режим тези, които искат да загубят някои допълнителни мазнини, суроватъчния протеин може да бъде много полезен, защото добър прием на този протеин балансира нивата на кръвната захар, а и въглехидратите са причина нивото на кръвната захар да се променят постоянно. Когато нивата на кръвната захар са балансирани, вие не сте толкова податливи на неистово хранене и имате повече енергия и по-голяма загуба на мазнини. 

Суроватъчния протеин ви позволява да контролирате вашата диета ефективно. Повечето хора, които искат да променят своето тяло могат да се възползват от суроватъчните протеинови добавки по-добре, но тъй като протеина е естествено съдържащ се в много хранителни продукти, дефицита обикновено не е проблем.

Съдържание в 30 грама

Calories 117 kcal 

Calories from Fat 14 kcal 

Total Fat 1.5 g 2% 

Saturated Fat 1 g 5% 

Total Carbohydrate 3.8 g 1% 

Sugars 1.5 g 

Dietary fiber 0 g 0% 

Protein 22 g 44% 

Cholesterol 26 mg 9% 

Sodium 43 mg 2% 

Potassium 133 mg 4% 

Anabolic Amino Matrix 1336 mg † (pure leucine, glutamine, taurine)Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Смесете една лъжица 30г с 250мл вода. В зависимост от вашите нужди вие може да използвате от 1 до 4 приема дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!