Wellness Line Whey Protein

Fitness Authority Nutrition

 ➡ 20 грама протеин във всяка доза;
➡ биоактивен протеин;
➡ подпомага изграждането на чиста мускулна маса;
➡ подпомага здравето на костите;
➡ невероятна разтворимост и вкус;

Повече детайли

43,20 лв

48,00 лв

-10%

 FA Whey Protein е висококачествена протеинова напитка извлечена от суроватъчен протеин концентрат. Основата на формулата е 65% суроватъчен протеин концентрат, което предоставя 60-63% чист протеин във всяка доза. Всеки физически активен човек знае, че протеина е едно от най-важните хранителни вещества, особено при продължително натоварване и необходимост от повече сила и издръжливост. Протеините ускоряват мускулния растеж и подпомагат за задържането на вече усиления мускул. FA Whey Protein притежава много висок коефициент на био-усвояемост (BV=104). Това означава, че се усвоява от тялото изключително бързо и подпомага нормалния протеинов синтез. Неговият коефициент е равен на този на човешкия протеин, като превъзхожда яйчния. Това го прави най-близкият и лесен за усвояване протеин в природата.

Отличителните черти на суроватъчния концентрат в FA Whey Protein са:

➡ пептидните фракции са "живи", което води до по-пълноценно насищане в тялото;
➡ бърза усвоимост за максимално възстановяване (до 30 минути)
➡ антиоксидантна активност;
➡ стимулира имунната система;
➡ не блокира усвояването на други хранителни вещества;

FA Whey Protein съдържа голямо количество протеин, аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и L-глутамин. Това са най-важните съставки за една хранителна добавка, подходяща за всички атлети. Добавените минерали - калций и фосфор допълнително подпомагат нормалната функция на мускулите и метаболизма. В Whey Protein също съдържа и храносмилателни ензими, които действат благоприятно на невротрансмитерите в организма и участват в процеса на делене на клетките.

Препоръчителен прием: Разтворете 1 мерителна лъжица (32 грама) в 200-300мл вода, мляко или сок. Според необходимостта - приемайте 1-3 пъти дневно.

Тренировъчни дни: 1 доза сутрин, 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

Не-тренировъчни дни: 1 доза сутрин, 1 доза между храненията

Увеличи мускулната маса и постигни целите си - купи FA Nutrition Whey Protein сега!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!