MuscleTech - Nitro Tech Whey Gold

MuscleTech

 Nitro Tech 100% Whey Gold съдържа стандартните протеини - суроватъчен протеин изолат, сроватъчен протеин изолат с 97% чистота и суроватъчен протеин концентрат. До тук нищо интересно и нищо ново, нали?
Обърнете внимание на следната подчертана част на етикета!!

Повече детайли

110,00 лв

Whey Peptides / Суроватъчните пептиди са основната съставна част на Nitro Pure Whey Gold. Учените работещи в екипа на MuscleTech са установили, че суроватъчните пептиди са с много по-висока биологична стойност от обикновените протеини. Това означава, че с приемането на Nitro Pure Whey Gold вие ще си доставите възможно най-лесно и най-бързо усвояващите се протеини. Освен това, суроватъчните пептиди са много по-ефективни по отношение на възстановяването и стимулирането на мускулния растеж.

Фактите около Nitro Tech 100% Pure Whey GOLD от MuscleTech:
►Бонус опаковка - 2510 грама (240 грама бонус)

►77 дози (7 са бонус от MuscleTech)
►24 грама протеини в дози
►Пълен спектър от аминокиселини!
►Бързоусвояващи се хидролизирани суроватъчни пептиди подобряващи инсулиновият отговор след прием и увеличаващи доставката на хранителни вещества към работещите и изтощени мускули
►Зареден с най-качествения и най-чист суроватъчен протеин изолат с 97% съдържание на белтъци
►Над 5500мг BCAA и над 4000мг Глутамин в доза, стимулиращи белтъчния синтез и мускулното възстановяване
►Модерна и щадяща методика на преработка при пречистването на приложените суровини за пълно запазване на биологичните свойства на протеини
►Вкусови качества, които са обявени от потребителите като най-добрите измежду всички протеини

Разтворете в шейкър 1 мерителна лъжичка от протеина в 200мл студена вода или нискомаслено мляко. Приемайте от 1 до 3 пъти всеки ден - сутрин, преди и след тренировка или между храненията.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!