RSN - 100% Whey Fusion

RSN

RSN 100% Whey Fusion представлява висококачествен суроватъчен протеин концентрат, извлечен от най-чистата суровина! Той е идеално допълнение към всяка високопротеинова диета.

Повече детайли

88,76 лв

110,95 лв

-20%

Тази формула е основно насочена към спортисти, които се нуждаят всекидневно от висок прием на протеин, за изграждане на мускулна маса, увеличаване на силата и качествено възстановяване на мускулатурата след интензивна тренировка. Въпреки това, RSN 100% Whey Fusion , може да се използва и от неспортуващи хора, които имат нужда от допълнителен прием на протеин!
Суроватъчен протеин концентрат е чист, натурален и висококочаствен протеин от краве мляко. Той е пълноценен източник на незаменими аминокиселини, които човешкото тяло трябва да си набавя всекидневно, тъй като не може да ги произведе. Незаменимите аминокиселини са структурните блокове на мускулите и цялото човешко тяло.

Суроватъчния протеин съдържа повече верижно разклонени аминокиселини БЦАА от всеки друг познат хранителен източник в света. Суроватъчния протеин увеличава нивата на глутатиона - най-мощният антиоксидант в човешкото тяло. Една от най-важните му роли за спортуващите е, че увеличава задръжката на азот в организма.

Суроватъчния протеин е лесно усвоим и е нужен за възстановяването на мускулните влакна след тежко физическо натоварване. Подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите.

      23 грама протеин във всяка доза
      биоактивен протеин
      подпомага изграждането на чиста мускулна маса
      подпомага здравето на костите
      ниско съдържание на мазнини и въглехидрати
      предпазва мускулите от катаболизъм
      подпомага по-бързото възстановяване след тренировка
      лесно разтваряне
      балансиран аминокиселинен профил, богат на BCAA
      страхотен вкус

Начин на прием: В зависимост от дневния прием на храни богати на протеи - между 2 и 4 дози на ден. В тренировъчени дни - 1 доза след ставане, 1 доза преди и след тренировка и 1 доза между хранения!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!