Instant Whey Protein- High Quality Whey Concentrate

Hiro.Lab

Instant Whey Protein

Снабдяването на вашите мускули с висококачествени хранителни вещества е от решаващо значение за растежа и поддържането на мускулите. Вашите мускули също обичат да „ядат добре“. Дайте им това, от което имат нужда – поглезете се с вкусен кремообразен Instant Whey Protein на Hiro.Lab!

Повече детайли

59,90 лв

Hiro.Lab Whey Protein доставя 24 g суроватъчен протеин за подпомагане на растежа на мускулите и поддържане на натрупването на мускули. След интензивна тренировка тялото използва протеини, за да помогне на мускулите ви да възстановят и възстановят мускулните влакна.

Ползи от Instant Whey Protein биват:

     Страхотна разтворимост;
     Източник на разклонена верига аминокиселини;
     Предотвратява мускулния разпад;
     Подпомага изграждането на чиста мускулна маса;
     Подобрява възстановяването;
     Отличен източник на протеини;
     Богата гама от вкусове – и всеки от тях е кремообразен и вкусен!

Проучвания показват, че богатата на протеин закуска е най-добрият избор за хората с активно ежедневие, стараещи се да изградят мускулна маса и да намалят излишните мазнини.

Instant Whey Protein може да се използва както преди, така и след тренировка или като вкусна закуска, заместваща хранене. Това е бърз, удобен и изключително ефективен начин за допълване на приема на протеини. Hiro.Lab WPC е лесно разтворим във вода или мляко. Усвояването му е бързо – протеинът се усвоява приблизително 45 минути след консумация. Най-доброто време за консумация на WPC е 20 минути след тренировка или 90 минути преди това.

Суроватъчният протеин не съдържа изкуствени оцветители и глутен и е с ниско съдържание на мазнини. Основната му съставка е висококачествен протеин, който не причинява храносмилателен дискомфорт.

Instant Whey Protein ще ви помогне да постигнете спортните си цели по-бързо.

Начин на прием: Разтворете 1 порция от 30 g (1,5 лъжички) в 150-200 ml вода или мляко. Консумирайте 1-3 пъти на ден в зависимост от вашите нужди. Консумирайте веднага след приготвяне.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!