Beef Protein Isolate

Revolutions

Revolutions- Beef Protein Isolate е революционна протеинова формула, предназначена за бързо увеличаване на чистата мускулна маса.

Съдържаща всички ползи за изграждане на мускулите чрез говеждо месо. 

Повече детайли

110,00 лв

Едновременно с това Revolutions Beef Protein Isolate няма нито един от недостатъците му. Което означава, че не съдържа холестерол или лоши мазнини! Вече не е необходимо да си готвите всекидневно пържоли -  Просто добавете малко вода и Revolutions Beef Protein Isolate се превръща в чудесен и вкусен протеинов шейк.

Телешката пържола бе огласена като цар на изграждане на мускулите в продължение на десетилетия. Revolutions Beef Protein Isolate е дори много по-мощен от обикновената пържола. Съдържа пълния спектър от естествени растежни фактори като IGF-1 и здрави естествени мазнини като CLA.

Revolutions Beef Protein Isolate е идеалния протеин, предназначен за спортисти, които искат да изградят чиста мускулна маса бързо.

Защото Revolutions Beef Protein е почти без мазнини и без лактоза. Това го прави идеален продукт за хората с непоносимост към лактозата. Съдържа по-висок аминокиселинен профил от суроватката, соевия и яйчения протеин.

Revolutions Beef протеин изолат е още по-концентриран, отколкото реално една пържола! По-концентриран означава по-силен и по-бърз мускулен растеж!

Както при всички продукти на марката Revolutions - Beef Protein Isolate има невероятен вкус.

Ако искате да изградите чиста мускулна маса бързо, то  Revolutions Beef Protein Isolate е продуктът за вас.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:   

1 лъжица разбита в 250-300мл студена вода сутрин и след тренировка.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!