100% Beef Protein

Scitec nutrition

За телешкото месо се носят легенди сред спортуващите атлети. То се е доказало през годините като многократно по-добро от пилешкото.

Ето, че вече може да се възползвате от ползите му и под формата на протеин. Този 100% Телешки концентрат съдържа напълно хидролизирани телешки пептиди, произведени от прясна телешка суровина, 100% натурален продукт, без никакви хормони.

Повече детайли

120,00 лв

Това е ензимно хидролизиран телешки протеин, което означава, че  храносмилането и абсорбцията му ще бъдат бързи. Той е  пълноценен протеин, осигуряващ на организма всички необходими видове аминокиселини, включително девет аминокиселини, които тялото не може да синтезира само и трябва да му бъдат предоставени с храната (т.е., хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин).

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:

Смесете 3/4 лъжичка в 250 мл вода. Най-доброто време за използване е след тренировка.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!