EXTRIFIT PEPTIBEEF

Extrifit

Този продукт има най-високо съдържание на протеини от говеждо месо между подобни продукти на пазара. Този протеин се хидролизира, което означава, че неговите пептиди са много бързо смилаеми и бързо абсорбирани от човешкото тяло.

Повече детайли

112,00 лв

Приблизително 15% от пептидите в PeptiBeef® имат молекулна маса 6000 Da, 55% 3000 Da и 30% 500 Da и по-малко, които са много кратки пептиди с изключително добра абсорбция. PeptiBeef съдържа 91% хидролизиран изолат от говеждо месо с минимално съдържание на мазнини. Протеинът се допълва с ензими бромелаин и папаин за идеално използване на протеини и за изграждането му в мускулите. ISOBEEF® също се подслажда от подсладител от растителна стевия.

Как да приготвим PEPTIBEEF?

PeptiBeef ® е с типичната пенлива консистенция за телешки протеин и подготовката му е по-различна отколкото други продукти. Протеиновият изолат от говеждо месо е с по-различни свойства, отколкото е суроватъчния протеин. Преди консумация ви препоръчваме да го разбъркате добре, за да достигнете идеално разтворен прах, като след това се получава кремообразна напитка с приятна консистенция и невероятен вкус

Основни характеристики на PEPTIBEEF®:

  • Съдържа хидролизиран протеинов изолат HydroBEEF® (хидролизирани пептиди от говеждо месо),  от месо и скелетен протеин
  • Телешкия протеинов изолат е без въглехидрати и много ниско съдържание на мазнини
  • Подсладен е с подсладител от растението Стевия, който е от естествен произход
  • Без добавени оцветители
  • Съдържа месни аминокиселини триптофан, цистеин, BCAA и глутамин
  • 3 отлични вкуса

Начин на приемане:

Смесете една мерителна лъжица (30 гр) в 250-300 мл вода или мляко

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!