Фитнес Колан Кожа- 15 см.

SZ Fighters

Нашият 15 см. колан за тренировка е голям, дебел колан, направен от кожа с допълнителна мека подложка от велур за кръста и здрава стоманена катарама. Той осигурява подкрепата на долната част на гърба по време на вдигането на големи тежести.

 

 

Повече детайли

29,00 лв

Освен от щангисти и запалени фитнес ентусиасти, този колан може да се използва и от много работници, които ежедневно са принудени да вдигат тежки предмети и искат да избегнат неприятни травми. Този колан е по-тесен в предната част и по-широк в задната част, така че да не затруднява тези от Вас, които желаят да изпълняват сложни упражнения.

Има три основни ползи при използването на широк фитнес колан. Първо, той повишава налягането в коремната област, и чрез този натиск се осигурява подкрепа за долната част на гръбначния стълб. 

Втората полза, която коланът е това, че той намалява възможността за усукване или неправилно огъване при извършването на интензивни тренировки. 

Третата му полза се изразява в това, че благодарение на усещането, което предизвиква широкия колан в лумбалната област, трениращите са склонни да се концентрират повече върху поддържането на правилната стойка. Това намалява риска от нараняване, тъй като повечето наранявания при вдигане на тежести са резултат от неправилна стойка.


Препоръчително е тези колани да се носят от спортуващите само при вдигане на изключително големи килограми, и само тогава, когато правите упражнения, които предизвикват значително напрежение в долната част на гърба.

проба

Подобни Продукти

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!