Vitamin C 1000 with Rose Hips

Fitness Authority Nutrition

 FA Nutrition Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е продукт, който съчетава един от най-важните витамини за човешкото тяло - витамин C, и мощни допълнителни антиоксиданти.

90 Таблетки, 90 Дози

Повече детайли

19,90 лв

➡ Потентна доза от 1000 мг в капсула;
➡ Мощен антиоксидант;
➡ Стимулира имунната система;
➡ Подпомага здравето на кожата и ставите;
➡ с добавени шипка и цитрусови биофлавоноиди;

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е водноразтворим мултивитамин, който е есенциален за човешкото тяло. Дефицитът на витамин C може да доведе да петна по кожата, отпадналост, липса на сила, слаба имунна система, чести алергични реакции и др.

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е един от най-силните антиоксиданти в природата и е напълно безвреден за човешкото тяло. Понеже е водноразтворим, витамин C не се натрупва в организма и не създава опасност за интоксикацията.

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е силен имуностимулатор, като освен, че действа превантивно, е особено ефективен при вече настъпила болест. Витамин C се препоръчва най-вече при настинки и грип.

Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е важен елемент за играждането на всички колагенови тъкани и притежава лек противовъзпалителен ефект. При прием на продукти за стави и хрущяли, или за коса, кожа и нокти се препоръчва прием на витамин C, защото той засилва ефекта на останалите съставки като глюкозамин, хиалуроново киселина, пролин и др.

Това което прави Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract уникален продукт не е дозата витамин C, а екстрите, които имат за цел да подобрят неговия ефект. Към формулата са добавени два други мощни антиоксиданта, като шипка и цитрусови биофлавоноиди. Освен, че също подпомагат имунната система, те също така подобряват усвояемостта и засилват антиоксидантната активност на витамин C.

Начин на прием: Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract може да се приема по всяко време на деня, независимо дали е с храна или не.

За профилактика: по 1000 мг дневно.

При грип и настинка: 3 пъти на ден по 1000 мг, разпределени през деня.

При възпаления на ставите: 2 пъти на ден по 1000 мг, сутрин и вечер.

За понижаване на висок кортизол (стресов хормон): до 5000-6000 мг дневно, но със задължително наблюдение от лекар.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!