Витамин С от дива шипка+ехинацея

Puritan's Pride

  • Засилва имунната система
  • Повишава устойчивостта на организма срещу болести и инфекции
  • Спомага за бързото и пълноценно възстановяване след боледуване
  • Поддържа нормалните жизнени функции
  • Осигурява повече енергия
  • Подсилва сърдечно – съдовата система
  • 100 таблетки

Повече детайли

21,00 лв

Витамин С е нужен за най-малко 300 метаболитни функции, включително растеж на тъканите и ремонт, поддържане на функцията на надбъбречната жлеза, премахване на възпаления и други. Най – ценен е, заради способността му да стимулира имунната система, предпазвайки Ви по този начин от вируси, настинки и много други заболявания. Витамин С е и мощен антиоксидант, който предпазва органите и клетките  в човешкото тяло. Благодарение на този витамин, можете да подобрите цялостното си здравословно състояние. Витамин С е изключително необходим по време на стрес, защото точно тогава имунната система отслабва. Не на последно място, витамин С понижаване  кръвното налягане, като по този начин предпазва от  сърдечно-съдови заболявания.
 
Ехинцеята е същински дар от природата! Билката се смята за един от мощните естествени имуностимулатори. Това растение стимулира и укрепва имунната система, защото притежава  функциите на естествен антибиотик. Ехинацеята има несравними  противовъзпалителни и антимикробни свойства. Растението намалява  симптомите на настинка и грип, а също така съкращава самата продължителност на болестта. Антибиотиците унищожават бактериите директно, но ехинацеята  действа по друг начин. Тя елиминира  микробите, като стимулира имунния отговор. Прави това, чрез повишаване производството  на бели кръвни телца – Т- и В-лимфоцити. Ехинацеята също така засилва продукцията на интерферон, едно от най-мощните оръжия на организма в борбата с инфекциите.
 
Echinacea &Vitamin C (Ехинацея & Витамин С) е хранителна добавка без отрицателни странични ефекти, от която може да се възползва всеки. Продукта е изключително подходящ за хората, които боледуват често, за спортистите, а също и за всички, водещи активен начин на живот.

 
Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. За най-добри резултати, след приемане на продукта в продължение на 6-8 седмици, се препоръчва пауза от 2 седмици
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!