Grassberg -Vitamin D3 4000

Grassberg

  • Подпомага имунната система
  • Съдейства за нормалната мускулна функция
  • Спомага за здравето на костите и зъбите
  • Високо качество
  • 90 капсули

Повече детайли

27,00 лв

Витамин D е от голямо значение за организма, тъй като има съществена роля за  производството на хормони. Също така е необходим за образуването и поддържането на здрави кости и зъби. Той може също да предпазва от редица заболявания и състояния, като диабет тип 1, както е и силен имуностимулатор.

Въпреки името си, витамин Д не е витамин, а прохормон или предшественик на хормон.

Витамините са хранителни вещества, които тялото не може да създаде и затова човек трябва да ги консумира в диетата. Въпреки това тялото може да произвежда витамин Д. Основна е ролята на Витамин D за увеличаването на калций в кръвта, тъй като индуцира протеините, които участват в чревната абсорбция на калция и увеличава чревното усвояване на фосфат и магнезий. Това е и причината да е толкова важен за костната плътност.

Grassberg Vitamin D3 4000 носи редица позитиви за нашето тяло. Той заздравява костите и зъбите, подпомага имунната ни система, здравето на нервната система и мозъка, регулира нивата на инсулин, подобрява функцията на белите дробове и сърдечно-съдовата система. Има проучвания, които са установили, че Витамин Д има защитен ефект срещу вируси и бактерии.

Въпреки че тялото може да създаде витамин D, дефицит може да възникне по много причини, затова е добре да се приема като хранителна добавка.

Grassberg Vitamin D3 4000 съдържа 4000IU витамин Д във всяка капсула.

Начин на прием: Приемайте по 1 капсула дневно след хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!