Течен Витамин D 3

NOW foods

Витамин Д се нарича още слънчевия витамин, защото се синтезира в тялото по естествен начин - при излагане на кожата на слънчевите лъчи.

Витамин Д спомага при профилактиката на различни онкологични заболявания като рак на правото и дебелото черво. Една от най-важните му функции е да регулира нивата на калций в кръвта и да се грижи за костната плътност.

60 мл.

Повече детайли

28,00 лв

Течен Витамин D - Liquid Vitamin D се нарича слънчев витамин, защото се получава чрез радиацията на слънчевите лъчи. В човешкия организъм Течен Витамин D - Liquid Vitamin D може да се синтезира в кожата при въздействието на слънчевите лъчи. 

Течен Витамин D - Liquid Vitamin D спомага при профилактиката на различни онкологични заболявания като рак на правото и дебелото черво. Една от най-важните му функции е да регулира нивата на калций в кръвта и да се грижи за костната плътност. Освен това Течен Витамин D - Liquid Vitamin D се използва при профилактиката и лечението на рахит, при остеопороза, косопад, мокреща екзема, за зарастване на рани и язви. 

Течен Витамин D - Liquid Vitamin D играе важна роля във функционирането на мускулната тъкан и стимулирането в нея на синтеза на белтъчини и производството на АТФ.

 

Течен Витамин D - Liquid Vitamin D на NOW Foods е награден с Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър отделен витаминен продукт за 2008 и 2009 г.

 

 

Този продукт е в течна форма, което подпомага за по-добрата му и бърза абсорбция.

Начин на употреба:

4 капки от 1 до 5 пъти дневно. Да се приема с храна богата на мазнини.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!