Витамин E 400IU

Grassberg

  • 100% натурален витамин
  • Само 1 гел-капсула дневно
  • Мощен антиоксидант
  • Подпомага имунната система
  • 60 капсули

Повече детайли

24,00 лв

Grassberg Vitamin E 400IU Natural съдържа натурален витамин Е под формата Алфа-токоферол, което е най-активната форма на витамина.

Витамин Е е силен антиоксидант и предпазва клетките от увреждане. Той е мастноразтворим витамин и тялото го съхранява и използва според нуждите му. Терминът "витамин Е" описва осем различни съединения като Алфа-токоферолът е най-активният при хората.

Вероятно сте виждали ръжда на колелото или колата си. Подобен процес на окисляване и ускорено стареене протича в тялото ви, когато клетките са изложени на молекули, наречени свободни радикали. Свободнит радикали отслабват и разграждат здравите клетки и могат да допринесат за сърдечни заболявания и дегенеративни състояния. Свободните радикали се образуват в резултат на нормалните телесни процеси. Витамин Е е мощен антиоксидант, който може да помогне за намаляване на увреждането на свободните радикали и да забави процесите на стареене на клетките.

Допълнителният прием на витамин Е може да помогне на хора с по-високо рискови фактори на околната среда, тъй като свободните радикали се увеличават от - пушене на цигари, излагане на замърсен въздух, високо излагане на ултравиолетови лъчи от слънчева светлина. 

В днешният забързан ритъм на живот в градската среда понякога се оказва трудна задача да се храним разнообразно и да удовлетворим дневните си нужди за витамини и минерали.

Grassberg Vitamin E 400IU Natural ви осигурява нужната дневна доза от витамин Е с прием на само 1 капсула дневно.

Начин на прием: 1 капсула дневно в чаша вода, за предпочитане с храна.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!