CORE Vita-Premium Multivitamin Formula

Fitness Authority Nutrition

 Core Vita е формула, която покрива нуждите от витамини и минерали за неспортуващия човек, за да му осигури защита срещу заболявания и инфекции.

90 Таблетки

Повече детайли

41,90 лв

  Core Vita е формула, която покрива нуждите от витамини и минерали за неспортуващия човек, за да му осигури защита срещу заболявания и инфекции. Core Vita е формула, която е в специални гел капсули ( дражета ), за по-лесно преглъщане, поради липсата на остри ръбове, каквито има при таблетните форми. Гел капсулите спомагат и за много по-бързо и пълноценно усвояване на всични витамини и минерали от организма, също така не затрудняват черния дроб за обработката и разграждането на таблетката, което е голям плюс, особено когато приемате много суплементи на таблетки в ежедневието си!

Core Vita съдържа 100% от дневната нужда за витамини и минерали.

Core Vita е идеален комплекс за хора, подложени на диети и за тези, които не се хранят пълноценно. Core Vita са подходящи за хора от всички възрасти, включително и за дена в юношеска възраст. Core Vita може да се приема и от спортисти, като в такъв случай дневната доза трябва да е по-голма от стандартната.

Core Vita подобрява качеството на живота на всеки човек. Core Vita е съставен от 23 витамина и минерала, към които са добавени и мастни киселини.

Начин на употреба :

3 таблетки дневно, със закуската или вечерята.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!