Соли Капсули weider

Weider

Соли Капсули е нова формула на Victory Endurance комбинация от  витамини и минерали. Това е  е най-изчерпателната формула на пазара, осигуряваща всички електролити и минерали.

90 капс.

Повече детайли

21,00 лв

необходими за достигане на високи спортни  постижения , възстановяване на солевия баланс и попълване на минерали изгубени по време на тренировка . 

Описание на продукта: ЗАЩО SALT CAPS ?

              Заради уникалната си формула съдържаща  всички съставки, които спомагат за поддържане на електролитния баланс :

Съдържание:

  •    Натрий: първия от трите минерала, наречени електролити . Счита за най- важния, и е от съществено значение за поддържане на хидратация в спорта за способноста  да задържа вода в клетките . Той подпомага  правилното функциониране на мускулите .

  •    Калий е вторият от трите минерала, наречени електролити . Той работи на вътреклетъчното ниво и  допринася за киселинно-алкалния баланс , мускулната контракция и нервно-мускулната дейност. Улеснява задържането на вода в пространствата между клетките.

  •    Хлор : трета от трите минерала, наречени електролити. От съществено значение е да се поддържа водния баланс , тъй като е този, който улеснява усвояването на течностите. Необходим е за поддържане на правилното храносмилане от стомашните сокове .

  •    Калций: Участва  в енергийния метаболизъм , мускулна контракция , нервно-мускулната дейност , нервни импулси и съсирването на кръвта .

  •    Желязо: То е част от червените кръвни клетки и централен атом на хемоглобина , така че е от съществено значение за транспорта на кислород .

  •    Магнезият участва в различни процеси , свързани с освобождаването на енергия, ( оксидативния метаболизъм на глюкозата) в синтеза на протеини , невромускулната трансмисия , електролитния баланс и допринася за намаляване на умората.

  •    Йод : играе важна роля в освобождаването на енергия , в производството на хормони от щитовидната жлеза и нервно познавателната функция .

  •    Мед : Косвено важно в пренаса на кислород , който участва в метаболизма на желязото . В допълнение, той се намесва в костната минерализация , в поддържането на колаген , в оксидативния метаболизъм на глюкоза и като част от супероксид дисмутаза , и е мощен антиоксидант .

  •    Манган от значение за тъканите богати на митохондрии  ( мозък, черен дроб , панкреас , бъбреци ) и , следователно, за енергийния метаболизъм .

  •    Селенът е мощен антиоксидант, като част от глутатион пероксидаза . Също така участва в метаболизма на хормони на щитовидната жлеза .

  •    Тиамин или витамин В1 : от съществено значение за метаболизма на въглехидратите за производство на енергия , например в цикъла на Кребс . Може да подобри анаеробни праг и така спомага за  намаляване на умората.

  •    Витамин D увеличава усвояването на калций и фосфор и участва в растежа и минерализацията на костите, мускулната функция и имунната система.

SALT CAPS   на Victory Endurance осигурява най-пълно зареждане с  електролити , минерали и витамини за поддържане на ефективността от тренировките.

Препоръчителен прием: Вземете по една капсула на всеки един час интензивна тренировка, със 150 – 200 мл. вода или ISO Energy

     - Ако по време на физическа активност, като приемате Iso-Energy и / или Victory Endurance гелове: 1 капсула на всеки 90 минути (1,5 часа) на интензивни упражнения.

     - Ако само приемате вода и / или малко количество Iso-Energy: 1 капсула на всеки 30 или 45 минути интензивни упражнения.

Също така трябва да се вземат предвид различните условия на околната среда на топлина, влажност, време на годината, и т.н. за промяна на тези препоръки.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!