Магнезий и В6

Weider

MGB6 /Магнезий В6/Релакс за мускулите

90 капсули

Повече детайли

23,50 лв

Описание на продукта: MgB6 Victory Endurance е продукт от магнезий и витамин В6, комбинирани в подходящи дози за достигане на най-желаните резултати. Този продукт се препоръчва за повече сила и издръжливост, защото има изключителни предимства за всеки спортист. Особено важно е за подържането на издръжливост у спортисти, където ежедневните  физически натоварвания изчерпват нивата на магнезий много по-бързо.

Състав и функция:

     -  Магнезият е от основно значение за правилното функциониране на мускулатурата, защото той действа като кофактор в много клетъчни ензими. Той работи заедно с калция в мускулните контракции и релаксации и съсирването на кръвта (калция подпомага докато магнезия инхибира).  Приема  на магнезий става наложителен за всички спортисти, които в интензивни тренировки губят големи количества от този минерал чрез изпотяване и физически усилия, което може да доведе до мускулни спазми. Това състояние се повишава допълнително от загубата на калий и останалата част от минерални соли (електролити). MgB6 са капсули с високи нива на магнезиев цитрат,за който е доказано, че най-добре се усвоява и асимилира от мускулите.

     -  Витамин В6 участва в метаболизма на протеините и мастните киселини. Той изгражда части от различни ензими и играе важна роля в образуването на хемоглобина и миоглобина, които повишават аеробната издръжливост. Комбинираната употреба с магнезий е от жизненоважно значение, тъй като едновременно с това подобрява усвояването и храносмилателната асимилация на клетъчно ниво. Той също така помага на тялото да предотврати значителни загуби на магнезий, което е основна цел за всеки спортист. 

     Препоръчителен прием: Вземете три капсули преди лягане. За по-висока ефективност препоръчваме да се приема на празен стомах.

     Важно! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба. 

Хранителни Стойности

  За 100 гр.. За 3 капс. % ПДД
Енергия 185kJ/43,6kcal 5,4kJ/1,3kcal  
Протеин 10,9 гр. < 1 гр.  
Въглехидрати 0 гр. 0 гр.  
Мазнини < 1 гр. 0 гр.  
Фибри 0 гр. 0 гр.  
Натрий < 1 гр. 0 гр.  
Магнезий 10,25 гр. 300 мгр. 80
Витамин В6 68.4гр. 2 мгр. 142,8

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!