Калций и магнезий

Puritan's Pride

 Съдържа два от най-важните за здравето минерала – калций и магнезий. Калцият структурира костните тъкани – кости и зъби, участва в поддържането на нормална мускулна функция и кръвосъсирването. По отношение на сърдечното здраве, калцият е незаменим. Намалява риска от сърдечен спазъм и има положителен ефект в терапия за понижаване на високото артериално налягане.

100 капсули

Повече детайли

26,00 лв

 

Магнезият е още един от минералите, изграждащи костите. Той е важен за усвояването на калций и заедно с него насърчават добро сърдечно здраве, релаксира мускулите и предпазва от крампи. Също така участва в производството на енергия и подкрепя дейността на нервната система.
 
Формата им също не е за пренебрегване – хелатите са много по-добре усвоими от организма и съответно хелатната форма на минералите е многократно по-ефикасна от другите.
 
Ефекти от приема на Puritans Pride Calcium Magnesium:
 
  • - Възстановява здравината на костите и зъбите;
  • - Подобряване на кръвосъсирването;
  • - Спиране на мускулните крампи;
  • - Подкрепя сърдечно-съдовата система;
  • - Повишаване на енергията;
  • - Отпускане на нервната система.
 
Повишените нива на стрес, ежедневното физическо натоварване, мускулните схващания, липсата на енергия, повишаване на кръвното налягане. Това може да са едни от симптомите на дефицит на калций и магнезий. Включването им чрез хранителна добавка в ежедневието, често дава отлични резултати за здравето Ви.
 
Как да ги приемаме? 
 
Една доза (1 таблетка) дневно, най-добре с храна.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!