Flax Oil -Масло от ленено семе

NOW foods

 

  • Източник на Омега-3 мастни киселини
  • Намаляване на холестерола
  • Срещу сърдечно-съдови заболявания
  • Намаляване на мазнините
  • С висока концентрация на лигнин
  • 1000 мг - 120 дражета

Повече детайли

36,00 лв

Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) е широко известно заради своите многобройни благоприятни ефекти върху организма. То съдържа изключително важните за организма омега-3 мастни киселини. Продуктът ленено масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания.Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) съдържа големи количества лигнини – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. Също така увеличава енергийните нива, редуцира мазнините, съкращава времето за възстановяване. Продуктът ленено масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) е извънредно богат на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс.Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Каква е разликата между лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) и обикновеното масло от ленени семе (Flax Oil)?
Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) осигурява на организма по-големи количества растителни химикали и лигнини, които са свързани директно с естрогена.Високата концентрация на лигнини прави продукта далеч по-потентен от обикновеното ленено масло на пазара.
Другото предимство на концентрираното ленено масло е по-високото съдържание на омега-3 , 6 и 9 мастни киселини в състава.
 


Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.


Продуктът не е лекарствено средство.

 

Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 3 дражета -
Дози в опаковка 40 -
Базови Съставки  
Калории 30 -
Мазнини 3  g 5%
Мононенаситени Мазнини 500  mg -
Полиненаситени Мазнини 2000  mg -
Мастни Киселини  
Органично Ленено Масло (Organic Flax Seed Oil) 3  g -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!