Хиалуронова киселина s MSM

NOW foods

  • Смазочен материал за ставите с добавен МСМ за по-добра ефективност. Възстановява колагеновите тъкани в тялото.
  • 60 капсули

Повече детайли

56,00 лв

Hyaluronic Acid е гликозаминогликан, което е вещество, свързващо се с колаген и еластин, за да формира хрущяли. Hyaluronic Acid не само помага за поддържането на хрущялите, които правят ставите силни и гъвкави, но и увеличава притока на синовиална течност, която служи като смазка за ставите.

Hyaluronic Acid се съдържа във всяка тъкан в човешкото тяло, и се свързва с много важни функции. Спомага за изхвърлянето на токсини от и пренасянето на хранителни вещества до клетките на места без приток на кръв, като хрущялите. Подпомага водната задръжка в други тъкани в човешкото тяло. В най-голяма концентрация се среща в извънклетъчната матрица, което е пространството между клетките изпълнено с течност. Hyaluronic Acid задържа влагата в извънклетъчната матрица, поддържа колагена и еластина хидратирани като по този начин придава на тялото по-жизнен и свеж вид.

Използва се също в козметиката за хидратиране на кожата, за ускоряване процеса на заздравяване при рани.
 
MSM (метилсулфонилметан) се съдържа в тъканите на всички живи същества. Храни, които не са пресни, не съдържат MSM (метилсулфонилметан), той се свързва с влагата и се изпарява заедно с нея. Подобно на Глюкозамин (Glucosamine) и Хондроитин (Chondroitin), и  MSM (метилсулфонилметан) осигурява суров материал за ставите и хрущялите. 

Начин на употреба:

2 капсули, 1-2 пъти дневно с храната.

 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!