WHEY3-WOMEN LINE

Extrifit

WHEY3 е отличен протеин както за активни така и за не толкова активни жени! Extrifit разработи този продукт WHEY3 от новата ни продуктова линия WOMEN LINE специално за жени!

Повече детайли

66,50 лв

Информация за продукта:

КАКВО Е WHEY3?

 • невероятен протеинов шейк с отличен вкус
 • продукт със съдържание на най-качествени протеини, витамини и минерали за жизненост
 • със съдържание на 3-те най-добри източника на протеин подходящи за жени
 • перфектно усвоима протеинова напитка
 • минимум съдържание на мазнини и захар

Продуктите от нашата продуктова линия за жени WOMEN LINE се препоръчват от Сабина Плевакова.

Сабина Плевакова е член на елитния екип на Extrifit и един от най-успешните и красиви състезатели по бикини. Активен участник е в разработването на продуктите WOMEN LINE, които носят и нейното име.

WHEY3 В ТОЧКИ:

 • Три от най-качествените суроватъчни протеини съставляват протеиновата му част: 80% протеинов концентрат, суроватка 90% протеинов изолат CFM и мигновено ензимно хидролизирана суроватка 90% протеинов изолат със степен на хидролиза DH 8! WHEY3 е отлично смилаем протеин
 • Отличната усвояемост на протеина се увеличава с добавените ензими - ToleraseTM (рН стабилна лактаза), бромелаин и папаин
 • WHEY3 се отличава с кремообразна консистенция и много приятен вкус! Предлага се в няколко различни вкуса, предназначени специално за жени!!!
 • Продуктът е много лесно разтворим и неговата подготовка е практична и удобна!
 • WHEY3 е обогатен с 10-те най-важни витамина. Витамините съдържащи се в WHEY3, са в количество 50% от препоръчителната дневна доза в 100гр от продукта, което е значително количество за достигане на техния ефект. Витамин B в продукта WHEY3 има положителен ефект върху функцията на нервната система както и в психологическата функция. Допринасят за намаляване на умората и поддържат по-добро представяне и жизненост.
 • WHEY3 е обогатен също така и с магнезий, който осигурява най-висока абсорбция. Магнезият, съдържащ се в продукта в количество 50% от RDI(препоръчителната дневна доза) в 100 гр, е важен минерал, който допринася за намаляване на умората, нормален метаболизъм на енергията, протеинов синтез и нормално функциониране на нервната система.
 • WHEY3 съдържа голямо количество калций (51% RDI в 100 гр) от естествени източници - протеини от суроватка. Калцият допринася за нормалното съсирване на кръвта, нормален енергиен метаболизъм, нормална мускулна и невротрансмитерна функция, нормална функция на храносмилателните ензими и е необходим за поддържане на качеството на костите и зъбите. И двата минерала са много важни за женското тяло!
 • WHEY3 е предназначен за жени, които искат да изградят красиви мускули във фитнес залата, както и за жени, които искат да оформят телата си и да се отърват от излишните мазнини. Ако сте на строг хранителен режим или диета, то тогава приема на протеин е много важен, за да се спре изгарянето (катаболизма) на собствената мускулна тъкан!

Начин на приемане:

Зависи от телесното тегло, спортната активност и диетата. Препоръчваме дневната доза да се раздели на 2-3 порции като може да се приема като закуска, след тренировка, преди лягане или като втора вечеря. Също може да се приема и като лека закуска между храненията.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!