Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 20 от 20 артикула
 • Произведена от дишаща  и високоеластична материя колянната ортеза е удобна и ще спомогне при облекчаване на болката ходене, натоварване или при спортуване.

  14,00 лв В наличност
  В наличност
 • Наколенките SZ са ластични и могат да предпазят вашите колена от наранявания. Играят укрепваща роля при вече съществуващи травми. Наколенките са удобни, лесни за употреба .

  15,00 лв Продуктът е наличен с различни опции
  Продуктът е наличен с различни опции
 • Помага  за намаляване на болката  вследствие на растяжения и контузииЗапазва топлината на засегнатата област Поддържа ставата, като поема част от натоварването при всички видове движения, Мека и удобна,  с голяма еластичност, Един размер.

  17,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Стабилизираща ортеза за коляно Пателарен Бандаж  е специализирана ортеза, която се поставя под коляното. Пателарен Бандаж   подържа ставата, като поема част от натоварването при всички видове движения, най-вече при вървене, бягане и скачане. Мека и удобна, с висока еластичност, силна пропускливост. Един Размер.

  18,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 •  Неопренова ортеза за коляно – една от най-продаваните ортези щом се отнася до мускулна протекция или възстановяване на травмирани мускули на краката.

  19,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ортезата е произведена от висококачествен еластичен памучен материал, който не спарва и има дишащ ефект. Нашето ново предложение се превръща в сигурен вариант за подпомагане възстановяването на травми в областта на коленете.

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 • Специална ластична материя осигурява максимална стабилност на краката по време на движение. Лента за пристягане на коляно  е с дължина 198 см. и ширина 7,6 см, което позволява добре да се обвие цялата колянна област. Лентата е лека и удобна, направена от висококачествен материал, което гарантира сигурност и здравина  Начин на употреба: Пристегнете коляното

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Наколенки предпазващи от удари  – служи за протекция по време на тренировка (волейбол, баскетбол, хандбал) или спаринг в някой бойните спортове. 

  22,00 лв В наличност
  В наличност
 • ✔ Ocигypявa пoдĸpeпa зa ĸoлeнeтe✔ Изĸлючитeлнo eлacтични и здpaви✔ Πoдxoдящи зa пo вpeмe нa вcяĸa eднa cилoвa тpeниpoвĸa✔ Бeз дa oгpaничaвaт вaшитe движeния✔ Унивepcaлeн paзмep - 200 cм дължинa x 7,62 cм шиpoчинa✔ Beлĸpo зaxвaщaнe✔ 1 бpoй в oпaĸoвĸa 

  22,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 •  Памучна компресивна ортеза за травми – една от нашите топ ортези щом се отнася до мускулна протекция или възстановяване на травмирани мускули на краката. 

  22,00 лв В наличност
  В наличност
 • Спортна ортеза за коляно – перфектният избор за спортна ортеза при проблеми с коленете. Произведена от дишащата и високоеластична материя колянната ортеза е удобна и ще спомогне при облекчаване на болката при ходене, натоварване или при спортуване.

  24,00 лв В наличност
  В наличност
 • Lonsdale Neo Knee Support Предназначена да ви осигури оптимална подкрепа,и свобода на движението по време на   тренировки и  в ежедневието. Един размер.

  27,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Дизайнът на затваряне на ортезата  е подходящ за повечето коленни размери.Поддържа топлината на тялото, за да загрее колянната става и да увеличи кръвообращението. Разтегателна Отвор за коляното Материал -polyester fiber, Nylon, Spandex Blending За пране на ръка. Един размер.

  28,00 лв В наличност
  В наличност
 • Стабилизираща ортеза за коляно.Специално разработена за следоперативни и тежки травми в тази област. Ортезата е изработена със подсилена основа около капачката на коляното (за да я придържа в правилно положение), както и две подсилващи опори в страничната част на коляното подпомагащи и създаващи добри условия за възстановяване след тежки операции на...

  29,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ортезата е изработена от високо компресивна ластична материя, прецизно изработена за да предпази или подпомогне лечението на мускулни травми на краката.

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 • Лентa за Iliotibial Band Синдром е специализирана лента, която се поставя при наличието на конкретна болест. Лентa за Iliotibial Band Синдром подържа колянната става стабилна, без да ограничава напълно движението и. Лентa за Iliotibial Band Синдром трябва да се употребява само при препоръка от лекар.

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • →  5 мм ръкави за коляното осигуряват защита и опора на ставите по време на вдигане на тежести и контактни движения     →  Добавя по-ниска четворна компресия за ползи от производителността и възстановяването     →  Омекотява коляното по време на напади и други контактни движения

  55,00 лв В наличност
  В наличност
 • Пателарен Бандаж MAX е специализирана ортеза, която се поставя под коляното. Пателарен Бандаж MAX подържа ставата, като поема част от натоварването при всички видове движения, най-вече при вървене, бягане и скачане. Един размер

  69,00 лв В наличност
  В наличност
 • Стабилизатор за Коляно Hg80 е създаден с вътрешна патентована материя на Mueller - HydraCinn™ , която представлява антимикробен катализатор и регулира нивата на влагата и температурата около контузената зона. Което означава край на потенето!Стабилизатор за Коляно Hg80 има само една цел, максимално подържане на болната става!

  115,00 лв В наличност
  В наличност
 •   →  Освободете мускулното напрежение и стимулирайте кръвообращението     →  По-малко мускулни болки и по-бързо възстановяване     →  Подпомагане на лимфния поток     →  Компактен дизайн благодарение на вътрешни маркучи и вграден компресор     

  959,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 20 от 20 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!