Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 6 от 6 артикула
 • Изграждащ вратните мускули. При редовни упражнения предпазва от вратни травми и наранявания Висококачествена найлонова конструкция и комфорт при трениране Здрава верига за закачване на допълнителни тежести

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 • SZ Fighters -Шлем с  Верига за глава.Изработен от плат Специално омекотена подплата увеличава комфорта по време на тренировка; Стоманена верига с приставка за закопчаване на тежести; Напълно регулируем.; Един универсален размер.

  33,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренировъчен шлем  Неговата функция е да улеснява тренировката за вратните мускули. С помощта на Тренировъчен шлем може да товарите вратните мускули много по-пълноценно.

  37,00 лв В наличност
  В наличност
 •  С негова помощ можете да натоварите всички части на врата, като изпълнявате различни видове махове. Веригата е стоманена и се отличава с изключителна здравина. Шлема за тренировка на врат е един универсален размер. Високото качество на материалите от които е произведен, Ви гарантират издържливост и дълго ползване.

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • Аксесоар изграждащ мускулите на врата. Сложете шлема на главата си и закачете желаната тежест. Отличен и лесен за употреба уред, с който ще заздравите тези мускули.

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • LIFT Neck Strengthener помага за развитието на силата на врата и стабилността на шийните прешлениLIFT Neck Strengthener е ефективен тренировъчен инструмент за развиване на мускулите в областта на шията, подобрявайки нейната стабилност. Тази форма на упражнение е особено полезна за бодибилдъри, както и за спортисти, чиито спортове са склонни да излагат...

  44,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!