Пазарувай по:

Активирани филтри:

Шлемове за Врат

Шлемове  за тренировка на врат    Подпомагат тренировката на вратните мускули. 

Можете да натоварите вратните мускули по-пълноценно.

Към края на шлема можете да прикрепите свободна тежест-дъмбел или диск.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
 • Тренировъчен шлем  Неговата функция е да улеснява тренировката за вратните мускули. С помощта на Тренировъчен шлем може да товарите вратните мускули много по-пълноценно.

  30,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • SZ Fighters -Шлем с  Верига за глава.Изработен от плат Специално омекотена подплата увеличава комфорта по време на тренировка; Стоманена верига с приставка за закопчаване на тежести; Напълно регулируем.; Един универсален размер.

  33,00 лв В наличност
  В наличност
 • Аксесоар изграждащ мускулите на врата. Сложете шлема на главата си и закачете желаната тежест. Отличен и лесен за употреба уред, с който ще заздравите тези мускули.

  36,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Изграждащ вратните мускули.

  40,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 •  С негова помощ можете да натоварите всички части на врата, като изпълнявате различни видове махове. Веригата е стоманена и се отличава с изключителна здравина. Шлема за тренировка на врат е един универсален размер. Високото качество на материалите от които е произведен, Ви гарантират издържливост и дълго ползване.

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • Найлонов Шлем за глава - това е един рядко срещан тренировъчен аксесoар. Неговата функция е да улеснява тренировката за вратните мускули. С помоща на шлем за глава може да товарите вратните мускули много по-пълноценно.

  55,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!