Пазарувай по:

Активирани филтри:
Грамове

Зелени храни

Зелени формули, 

Спирулината стимулира, укрепва и

подсилва имунната система на човека.

Хлорелата има мощно детоксикиращо

действие срещу тежки метали и други пестициди.

Зелени формули, 

Спирулината стимулира, укрепва и

подсилва имунната система на човека.

Хлорелата има мощно детоксикиращо

действие срещу тежки метали и други пестициди.

Още »

Зелени храни Съдържа 12 продукта.

Показване на 1 - 12 от 12 артикула
 • Люцерната е природно чудо и като такова се използва широко при хранителните добавки. Тя е богата на протеини, витамини C и B-комплекс, както и минералите калций, магнезий, калий, желязо, фосфор. Alfalfa Leaf се използва за увеличаване на енергията и тонуса. 500 мг.-100 капсули

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 • Хлорела (Chlorella) е вид зелено микро водорасло, което съдържа най-големите концентрации на хлорофил в света. Chlorella снабдява организма с високи нива на бета-каротен, витамин B12, желязо, РНК и ДНК, както и незаменимо количество протеини.   1000мг-60 таб.

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 • Spirulina съдържа синьо-зелени водорасли от природата, с почти магични положителни качества. Спирулината е призната за един от най-големите потенциални източници на белтъчини и други жизненоважни хранителни вещества сред растенията. 500 mg.-100таб. 

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 • Зелена” храна, богата на естествени хранителни вещества. Този продукт е отлична комбинация от общи мултивитамини. Три таблетки дневно съдържат необходимото ни количество от витамин C, D и Е, а също и Б-комплекс и минерали.  60 таб.

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 • Финният зелен ечемик е със силни антиоксидантни свойства които определят неговото противовъзпалително, антираково и антивирусно действие. Той е полезен при лечението на кожни лезии, акне, сърдечно-съдови заболявания и диабет. 

  33,10 лв В наличност
  В наличност
 • Puritans Pride Chlorophyll Concentrate представлява здравословна добавка, съдържаща хлорофил от люцерна. Хлорофилът притежава забележителни качества и всички те са полезни за здравето. Структурата му напомня изключително много тази на хемоглобина, но с разликата, че съдържа магнезий, а не желязо. Опаковка: 100 дражета

  35,00 лв В наличност
  В наличност
 • Spirulina съдържа синьо-зелени водорасли от природата, с почти магични положителни качества. Спирулината е призната за един от най-големите потенциални източници на белтъчини и други жизненоважни хранителни вещества сред растенията. 500 mg.-200таб. 

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • Мултивитамини със зелени супер храни Не съдържа желязо  60 таблетки

  42,00 лв В наличност
  В наличност
 • Хлорела (Chlorella) е вид зелено микро водорасло, което съдържа най-големите концентрации на хлорофил в света. Chlorella снабдява организма с високи нива на бета-каротен, витамин B12, желязо, РНК и ДНК, както и незаменимо количество протеини.   500мг-200 таб.

  47,00 лв В наличност
  В наличност
 • Вегетариански капсули с витамини, минерали, висококачествен екстракт от гроздови семена и спирулина на прах. 180 капс.

  58,50 лв В наличност
  В наличност
 • Мултивитамини със зелени супер храни Не съдържа желязо  120 таблетки

  75,00 лв В наличност
  В наличност
 • Какво е CytoGREENS?CytoGREENS е изключително концентрирана и много мощна „Зелена” формула, предназначена за ускоряване възстановяването след упражнения, за подобряване и увеличаване на издръжливостта.

  105,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 12 от 12 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!