Каталог

Уредни ръкавици

Уредни ръкавици за 

тренировка с чували 

боксови круши и падове

Уредни ръкавици Съдържа 8 продукта.

Показване на 1 - 8 от 8 артикула
 • 10,00 лв

  Боксовите бинтове са неизменна част от екипировката на всеки боксьор. С тяхна помощ ще предпазите ръцете Ви от нежелани контузии и ще можете да нанасяте по-точни и по-силни удари на противника Ви или на боксовата круша по време на тренировка. Памук-3метра.

  10,00 лв
  В наличност
 • 25,00 лв

  Уредни ръкавици  (Изкуствена кожа)  Този модел уредни ръкавици SZ Fighters са изработени от изкуствена кожа, но въпреки това се отличават с високо качество, предлагат се в различни размери и цветове.

  25,00 лв
  В наличност
 • 29,00 лв

  Ръкавици Total за боксова круша или чувал. Уредни ръкавици за начинаещи и напреднали. Изработени специално за упражненията с боксови чували , круши или чучела. С тънък слой от пяна, който позволява по-добър контакт с уредите за обучение.

  29,00 лв
  В наличност
 • 31,00 лв

  Тези ръкавици са изработени специално за упражнения извършвани с боксова круша.

  31,00 лв
  В наличност
 • 31,00 лв

  Уредни ръкавици Thaw - велкро. Добър избор за начинаещи и напреднали. Уредни ръкавици изтаботени специално за тренировка с боксови чували , круши или чучела. С тънък слой от пяна, който формира ръкавиците и осигурява отличен контакт с уредите за обучение.

  31,00 лв
  В наличност
 • 32,00 лв

  Уредни ръкавици (Естествена кожа) Уредните ръкавици SZ Fighters са изработени от естествена кожа и се отличават с изключително високо качество, предлагат се в различни размери и цветове.

  32,00 лв
  В наличност
 • 41,00 лв

  MMA -тренировъчни ръкавици- Everlast Направени специално за обучение Everlast- MMA Граплинг Ръкавиците разполагат със защитна пяна срещу наранявания. EverDri технология-за антимикробна защита Closed cell технология-за предпазване на ръцете -Велкро залепване около китката, регулиращо наместването на ръкавицата и подсилващо нейната стабилност.

  41,00 лв
  В количката
  Изчерпано
 • 45,00 лв

  Три слоя шокоабсорбираща пяна. Външна част – винил, вътрешна част – полиестер.

  45,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 8 от 8 артикула