Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 20 от 20 артикула
 • Колелото за коремни преси, натоварва мускулите на коремната стена.

  21,90 лв В наличност
  В наличност
 • Практичен уред незаемащ масто Идеален за домашни тренировки и пътувания Изключително здрава изработка Ергономични дръжки и широка гумена основа за максимална стабилност Подложка за колене

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Koлeлoтo ce изпoлзвa зa нaтoвapвaнe нa ĸopeмa и извaйвaнe нa cтpoйнa фигypa. Πpи нeгo ce изпoлзвa eдинcтвeнo вaшaтa coбcтвeнa тeжecт, нo yпpaжнeниeтo e мнoгo нaтoвapвaщo.  

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 • Колело за коремни преси 3 в 1 В комплектът са включени колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане! Ако желаете да се сдобиете със здрава и силна средна част на тялото, то това е перфектната комбинация за Вас. Можете да го използвате както в домашни условия, така и в залата!

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 • Аксесоар за коремни преси от вис – е спортен аксесоар произведен от здрав текстилен материал, позволяващ концентрирана тренировка на коремната мускулатура от вис.

  28,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ако търсите ново предизвикателство, то тренировъчното колело е точно за вас! Опитайте и усетете различното съпротивление и удовлетвореността от успеха!Към продукта има и постелка за коленете, за да подпомогне правилното изпълнение и да Ви спести излишните болки.

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Аксесоар за коремни преси-Закача се на лост и ръцете влизат в него, а краката се вдигат-SZ Fighters-Коремни Преси Закача се на лост и ръцете влизат в него, а краката се вдигат

  33,00 лв В наличност
  В наличност
 • Дъска за лицеви опори,е многофункционално устройство за укрепване на мускулите на гърдите, корема, ръцете и гърба. Тъй като е възможно да конфигурирате ръкохватките по много начини, можете да разнообразите тренировката си въз основа на едно оборудване.

  36,90 лв В наличност
  В наличност
 • Практичен уред незаемащ масто Идеален за домашни тренировки и пътувания Изключително здрава изработка Ергономични дръжки и четири броя колела за максимална стабилност Подложка за колене

  38,00 лв В наличност
  В наличност
 • Уред за упражнения за корема. Високо ефективно устройство за извършване на упражнения за укрепване на корема. Уреда може да се използва и в къщи като се хваща за вратата.

  38,10 лв В наличност
  В наличност
 • ОТСЛАБВАЙ ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАШ: Изгори до 400 калории на час! Уникално проектиран обръч за въртене

  49,95 лв В наличност
  В наличност
 •   Здрави каишки за коремни вдигания     →  Издражлива материя     →  Дебели подложки за лактите     →  Стоманени халки     →  Заключващ механизъм

  50,00 лв В наличност
  В наличност
 • ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ: Ab Roller е отличен вариант за стягане на коремните мускули дори за хора, които имат проблеми с гърба. Той е направен така, че да насочва натоварването пряко върху корема, като изолира другите части от тялото Ви. Гарантирано ще останете доволни от този уред!

  50,00 лв В наличност
  В наличност
 • Harbinger Ab Carver Sport е ултра-широк коремен валяк, който е оборудван с вградено съпротивление и ергономични дръжки, предназначени да помогнат за максимизиране на резултатите от упражненията за разгъване на корема.

  53,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гимнастическите халки се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки. Те са направени така, че могат много лесно да се прихванат към дърво, лост или каквато и да е здрава хоризонтална повърхност, която ще Ви издържи теглото.

  65,00 лв В наличност
  В наличност
 • Висококачествени Халки за гимнастика с пластмасов ринг- може да бъдат ползвани, като закрепени на лост за набирания, което ги прави подходящи за стрийт фитнес .

  67,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гимнастическите халки от ARMAGEDDON SPORTS се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки. Халките са направени така, че могат много лесно да се прихванат към дърво, лост или каквато и да е здрава хоризонтална повърхност, която ще Ви издържи теглото. Благодарение на лентите, халките се регулират, поставят се и се свалят бързо и...

  80,00 лв В наличност
  В наличност
 • Harbinger® Ab Carver Pro има кинетичен двигател, състоящ се от издръжлива пружина от въглеродна стомана, предлагаща съпротива, докато се търкаляте навън и помощ, докато се търкаляте назад, за да засилите тренировките за корем и ръце.

  88,00 лв В наличност
  В наличност
 • Обувки за висене.Плътната подложка, металната конструкция и куките са направени перфектно, за да нямате никакъв шанс от изплъзване по време на тренировката си. Куките могат да се закрепят на лостове с всякаква дебелина, за да паснат сигурно на лостовете вкъщи или в залата, в която тренирате.

  90,00 лв В наличност
  В наличност
 • SZ Accessories Обувки за висене Обувки за висене, снабдени с куки, с помощта на които можете да се закрепите на лост, и така да тренирате. Куките са снабдени с мека подложка, поставят се на глезена и спомагат за много ефективна тренировка.

  90,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 20 от 20 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!