Пазарувай по:

Активирани филтри:

Коремни Преси

Уредите за коремни преси

имат за цел да натоварят 

цялата коремна област

за да може да придобиете стегната и добре оформена

коремна мускулатура.

Уредите за коремни преси

имат за цел да натоварят 

цялата коремна област

за да може да придобиете стегната и добре оформена

коремна мускулатура.

Още »
Показване на 1 - 13 от 13 артикула
 • Колелото за коремни преси, натоварва мускулите на коремната стена.

  13,00 лв В наличност
  В наличност
 • →  Двойните колела осигуряват по-голяма стабилност     →  Дръжките от висококачествена пяна осигуряват засилено сцепление и комфорт     →  Леко – лесно за пренасяне и съхранение     →  Грапави колела, за да се предотврати хлъзгане

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 • Колело за коремни преси 3 в 1 В комплектът са включени колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане! Ако желаете да се сдобиете със здрава и силна средна част на тялото, то това е перфектната комбинация за Вас. Можете да го използвате както в домашни условия, така и в залата!

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 • Уред за упражнения за корема. Високо ефективно устройство за извършване на упражнения за укрепване на корема. Уреда може да се използва и в къщи като се хваща за вратата.

  28,10 лв В наличност
  В наличност
 •  Аксесоар за коремни преси-Закача се на лост и ръцете влизат в него, а краката се вдигат-SZ Fighters-Коремни Преси Закача се на лост и ръцете влизат в него, а краката се вдигат

  33,00 лв В наличност
  В наличност
 •  AB ролер е уред за коремни преси, благодарение на който ще изградите силни и здрави мускули. Целта на този уред е да Ви помогне да подобрите Вашата кръвна циркулация.

  38,00 лв В наличност
  В наличност
 •   Здрави каишки за коремни вдигания     →  Издражлива материя     →  Дебели подложки за лактите     →  Стоманени халки     →  Заключващ механизъм

  50,00 лв В наличност
  В наличност
 • ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ: Ab Roller е отличен вариант за стягане на коремните мускули дори за хора, които имат проблеми с гърба. Той е направен така, че да насочва натоварването пряко върху корема, като изолира другите части от тялото Ви. Гарантирано ще останете доволни от този уред!

  50,00 лв В наличност
  В наличност
 • Искате ли да изолирате коремните мускули и да оформите стегната и изразена мускулна преса? Това вече е възможно с каишки за коремни вдигания Harbinger. Проектирани да се закачат за платформи и фиксирани лостове за набиране, те правят упражненията за корем, много по-ефективни и приятни.

  53,00 лв В наличност
  В наличност
 • Висококачествени Халки за гимнастика с пластмасов ринг- може да бъдат ползвани, като закрепени на лост за набирания, което ги прави подходящи за стрийт фитнес .

  67,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гимнастическите халки от ARMAGEDDON SPORTS се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки. Халките са направени така, че могат много лесно да се прихванат към дърво, лост или каквато и да е здрава хоризонтална повърхност, която ще Ви издържи теглото. Благодарение на лентите, халките се регулират, поставят се и се свалят бързо и...

  80,00 лв В наличност
  В наличност
 • Обувки за висене.Плътната подложка, металната конструкция и куките са направени перфектно, за да нямате никакъв шанс от изплъзване по време на тренировката си. Куките могат да се закрепят на лостове с всякаква дебелина, за да паснат сигурно на лостовете вкъщи или в залата, в която тренирате.

  90,00 лв В наличност
  В наличност
 • SZ Accessories Обувки за висене Обувки за висене, снабдени с куки, с помощта на които можете да се закрепите на лост, и така да тренирате. Куките са снабдени с мека подложка, поставят се на глезена и спомагат за много ефективна тренировка.

  90,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 13 от 13 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!