Пазарувай по:

Активирани филтри:
Размер

Ортези за Лакти

Налакътниците ще ви предпазят

от контузии и облекчат

възникнали вече 

такива.

Ортези за Лакти Съдържа 11 продукта.

Показване на 1 - 11 от 11 артикула
 • Налакътник за Предпазване от Наранявания е ортеза, която предпазва лакътя от удари и наранявания по време на игра или тренировка.Налакътник за Предпазване от Наранявания осигурява отлична защита срещу претърквания от трева и ожулвания на игрището.Налакътник за Предпазване от Наранявания осигурява и компресия върху лактите и предмишницата. 

  22,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ортеза за подържане на ръката има една цел и тя е да подържа ръката обездвижена. Подходяща за всякакъв тип травми, Ортеза за подържане на ръката е удобна за слагане и комфортна за носене

  23,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ортезата  за за лакът подържа  стабилността на травмираната лакътна става. Опората за Лакът осигурява пълна стабилност и комфорт. Ортезата позволява  неограничено движение на лакътя. един размер.

  26,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Налакътник с естествен каучук, която защитава от наранявания, имазатоплящо и засилващо кръвообращението действие.

  29,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ортеза за Лакти за Тенис e специална ортеза, която се използва за травмата тенис лакът. Ортеза за Лакти за Тенис прилепва плътно към лакътя и осигурява необходимата стабилност.

  29,00 лв В наличност
  В наличност
 • Подложка за Лакът е специфична ортеза, която се слага за да предпазва лакътя от удари и наранявания. Подложка за Лакът е подходяща за всички контактни спортове.

  33,00 лв В наличност
  В наличност
 • Уплътнена Ортеза за Лакти е ортеза за подържане и стабилизиране на лакътя, но за разлика от другите ортези, е по-плътна и здрава. Това означава и повече стабилност.Уплътнена Ортеза за Лакти с уникални напречно съеденени подложки.Уплътнена Ортеза за Лакти осигурява защита и комфорт при практикуване на спортове с физически контакт или друга физическа дейност.

  38,00 лв В наличност
  В наличност
 • Регулируема Ортеза за Лакът е изключително удобна ортеза за лакът, която има предимството да се регулира за по-голямо удобство и комфорт. Регулируема Ортеза за Лакът  е един размер и е подходяща за всички, а материята и, която не задържа влага гарантира по-бързо възстановяване при всички типове травми.

  40,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Ортеза за Лакти за Тенис с Гел е специализирана ортеза за заболяването тенис лакът. Това което отличава Ортеза за Лакти за Тенис с Гел от другите ортези е специалните гелови възглавнички, които правят ортезата по-комфортна и удобна за носене

  40,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Опора за Лакът е ортеза за подържане стабилността на травмираната лакътна става. Опора за Лакът осигурява пълна стабилност, комфорт и не увеличава влажността в зоната на поставяне.

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ортеза за Лакти за Тенис Hg80 е ново решение за травми като тенис лакът. С по-иновативни материи и напреднали дизайнерски решение, Ортеза за Лакти за Тенис Hg80 е най-доброто средства за профилактика и лечение при тенис лакът

  50,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 11 от 11 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!