Каталог

Размер
Ортези за Лакти

Налакътниците ще ви предпазят

от контузии и облекчат

възникнали вече 

такива.

Ортези за Лакти Съдържа 11 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 11 артикула
 • 22,00 лв

  Налакътник за Предпазване от Наранявания е ортеза, която предпазва лакътя от удари и наранявания по време на игра или тренировка.Налакътник за Предпазване от Наранявания осигурява отлична защита срещу претърквания от трева и ожулвания на игрището.Налакътник за Предпазване от Наранявания осигурява и компресия върху лактите и предмишницата. 

  22,00 лв
  В наличност
 • 23,00 лв

  Ортеза за подържане на ръката има една цел и тя е да подържа ръката обездвижена. Подходяща за всякакъв тип травми, Ортеза за подържане на ръката е удобна за слагане и комфортна за носене

  23,00 лв
  В наличност
 • 26,00 лв

  Ортезата  за за лакът подържа  стабилността на травмираната лакътна става. Опората за Лакът осигурява пълна стабилност и комфорт. Ортезата позволява  неограничено движение на лакътя. един размер.

  26,00 лв
  В наличност
 • 29,00 лв

  Налакътник с естествен каучук, която защитава от наранявания, имазатоплящо и засилващо кръвообращението действие.

  29,00 лв
  В наличност
 • 29,00 лв

  Ортеза за Лакти за Тенис e специална ортеза, която се използва за травмата тенис лакът. Ортеза за Лакти за Тенис прилепва плътно към лакътя и осигурява необходимата стабилност.

  29,00 лв
  В наличност
 • 33,00 лв

  Подложка за Лакът е специфична ортеза, която се слага за да предпазва лакътя от удари и наранявания. Подложка за Лакът е подходяща за всички контактни спортове.

  33,00 лв
  В наличност
 • 38,00 лв

  Уплътнена Ортеза за Лакти е ортеза за подържане и стабилизиране на лакътя, но за разлика от другите ортези, е по-плътна и здрава. Това означава и повече стабилност.Уплътнена Ортеза за Лакти с уникални напречно съеденени подложки.Уплътнена Ортеза за Лакти осигурява защита и комфорт при практикуване на спортове с физически контакт или друга физическа дейност.

  38,00 лв
  В наличност
 • 40,00 лв

  Ортеза за Лакти за Тенис с Гел е специализирана ортеза за заболяването тенис лакът. Това което отличава Ортеза за Лакти за Тенис с Гел от другите ортези е специалните гелови възглавнички, които правят ортезата по-комфортна и удобна за носене

  40,00 лв
  В количката
  Изчерпано
 • 40,00 лв

  Опора за Лакът е ортеза за подържане стабилността на травмираната лакътна става. Опора за Лакът осигурява пълна стабилност, комфорт и не увеличава влажността в зоната на поставяне.

  40,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 11 артикула